Media
Survivor spoiler: Αν δεν γίνει All Star θα έχουμε κανονικά Κόκκινους-Μπλε το 2022
Είναι πολλά τα λεφτά που κερδίζει ο Ατζούν Ιλιτζάλι απο το Survivor και μπορούνε να γίνουν ακόμα περισσότερα, τώρα μάλιστα που είναι το πιο δυνατό ριάλιτι της Ελληνικής τηλεόρασης!
Μπορεί κάπου στο τέλος να έχει χάσει την δυναμική του, ελέω και των αποφάσεων του Τούρκου παραγωγού, στο μυαλό του όμως έχει μόνο την διεξαγωγή ενός ακόμα Survivor και την νέα τηλεοπτική σεζόν.
Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ οι οποίοι μπορεί στην αρχή να είχαν αμφιβολίες, λόγω και του τελευταίου πειράματος με το Survivor Ελλάδας – Τουρκίας, σίγουρα όμως όλες οι αμφιβολίες έχουν καμφθεί και θα εξαφανιστούν αν ο Ατζούν καταφέρει και πείσει τους All Star Survivors να κάνουν για μια ακόμα φορά ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.
Φυσικά Survivor All Star δεν μπορεί να γίνει χωρίς τα βαριά ονόματα του πρώτου κύκλου και για τον ίδιο τον Ατζούν θα ήταν ευχής έργο να πείσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να αγωνιστεί για μια ακόμα φορά στους στίβους μάχης του Αγίου Δομίνικου.
Λεφτά άλλωστε υπάρχουν και φέτος το απέδειξε ο Τούρκος αφού μοίρασε ζεστό χρήμα σε παίκτες που ούτε καν θα μπορούσαν να πατήσουν εκεί που πάτησαν ο Ντάνος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Μάριος Πρίαμος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και φυσικά η Κατερίνα Δαλάκα.
Αν καταφέρει να πείσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τότε πιστεύουμε ότι τα υπόλοιπα θα είναι παιχνιδάκι για τον Ατζούν και θα δούμε εντυπωσιακά πράγματα στην Καραϊβική.
Όλα θα εξαρτηθούν απο την απάντηση του και σίγουρα ένα ΝΑΙ θα φέρει το Survivor All Star, σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε ξανά Survivor απλά όχι Διάσημοι – Μαχητές, αλλά Κόκκινοι – Μπλε ανακατεμένους με γνωστούς και άγνωστους Survivors!
Ακολουθήστε το TvFreaks στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
News2 εβδομάδες ago
Ανέκδοτο με επικό γέλιο: Ο 80αρης εφοπλιστής, η 40αρα γυναικάρα του και μια…επιταγή
-
Media2 εβδομάδες ago
Σάλος με την… πιπεράτη πίσω όψη της Ασημίνας Ιγγλέζου απο τις Σπέτσες
-
Media2 εβδομάδες ago
Αποτρελάθηκε η Ευγενία Σαμαρά και μαζί της πάθαμε πανικό! Το μαγιό της όλα τα λεφτά.
-
Media2 εβδομάδες ago
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τεντώνεται στην παραλία και το κopδovάτο μαyio της μας εξάπτει την φαvτασiα
-
Media2 εβδομάδες ago
Ανθή Σαλαγκούδη: Εμφάνιση ΔΩΡΑΚΙ δίπλα στη πισίνα και χωρίς σουτιέν
-
News2 εβδομάδες ago
Σασμός spoiler: Η νέα βεντέτα με αφορμή ένα χωράφι προκαλεί φονικό
-
Showbiz2 εβδομάδες ago
Wanda Nara: Ποζάρει με το αποκαλυπτικό διάφανο φόρεμα και αναστατώνει
-
Media2 εβδομάδες ago
Σοφία Παυλίδου: Ξάπλωσε στο κρεβάτι, φόρεσε ότι πιο κοντό είχε και μας τρέλανε με τα πόδια της