in ,

Survivor Ελλάδας: Επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός στην Ελλάδα και δεν φαντάζετε τι έφαγε μόλις πάτησε το πόδι του εδώ

Ο Γιώργος Λιανός την ώρα που εμείς τον βλέπουμε στο Survivor εκείνος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα έχοντας πολύ καλή παρέα όπου τον ταΐζει στο στόμα!

Φυσικά δεν μιλάμε για κάποια γυναίκα ή την σύντροφο του Κωνσταντίνα Καραλέξη, αλλά τον φίλο του και παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, Γρηγόρη Γκουντάρα.

Δεν έχουμε να σας δώσουμε νέο Survivor spoiler

Σίγουρα όμως έχουμε να σας δώσουμε είδηση για το Survivor, αφού όπως καταλάβατε μπορεί εμείς να βλέπουμε αγώνα επάθλου ο Λιανός όμως έχει επιστρέψει, άρα σημαίνει ότι το Survivor βρίσκεται τηλεοπτικά το λιγότερο δύο με τρείς μέρες πίσω.

giorgoslianoss 1

Ο Γρηγόρης φαίνεται ότι έχει αναλάβει την διατροφή του Γιώργου Λιανού, αφού τον είδε να επιστρέφει κομμένο απο τον Άγιο Δομίνικο, αφού όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ κουραστικό να παρουσιάζεις το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Φυσικά και κάνουμε πλάκα με τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος είναι γνωστός για το τρομερό του χιούμορ και δεν θα μας παρεξηγήσει.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον ταΐζει στο στόμα και μάλιστα κάνει και ανάρτηση στο instagram τι είναι αυτό που του δίνει να φάει.

Μισός γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο?Κάτσε να τον ταΐσω ένα εκμέκ να επανέλθει σταδιακά… ?✔️Θα στείλω και πακέτο στο #survivorGR να τους γλυκάνω να ηρεμήσουν


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Ρόη Ράπτη

    Written by Ρόη Ράπτη

    Η Ρόη Ράπτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα . Έχει αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας ενώ τώρα σπουδάζει και φωτογραφία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites. -Email-Facebook