Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Survivor All Star πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 8 Ιανουαρίου και με το καλημέρα το τηλεοπτικό κοινό, απόλαυσε όλα αυτά που πραγματικά περίμενε απο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
26 παίκτες έτοιμοι οι περισσότεροι για όλα, έδωσαν το παρών και κατάφεραν να μαγνητίσουν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον του κόσμου που κάθισε να παρακολουθήσει στην τηλεόραση του το Survivor All Star.
Αγόρια και κορίτσια επέστρεψαν άλλοι για δεύτερη φορά, άλλοι για τρίτη και το θέαμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, αφού ξεκίνησε με ένα πάρτι καλωσορίσματος, που μας έδειξε πολλά για τις συμμαχίες και τις κλίκες που θα υπάρχουν μέσα στο ριάλιτι, αλλά μας χάρισε και μερικές εντυπωσιακές εικόνες, ειδικά απο τις κοπέλες που ήταν η μια πιο όμορφη απο την άλλη.
Φυσικά ξεχώρισαν τα φορέματα που επέλεξαν οι Βρισηίδα και η Καρολίνα, της τελευταίας μάλιστα ήταν πιο ατίθασο και απο εκείνη και είχε την τάση να θέλει να απομακρυνθεί απο επάνω της.
Ξεκίνησαν τα μπάνια και οι βουτιές στο Survivor All Star
Τα πρώτα μπάνια στο νησί ξεκίνησαν και μαζί ξεκίνησαν και τα οφθαλμόλουτρα, αφού φέτος μέσα στο Survivor All Star εκτός του ότι υπάρχουν αρκετά κορίτσια, τα περισσότερα απο αυτά είναι η μια πιο όμορφη απο την άλλη.
Φυσικά η ομορφιά δεν παίζει κανέναν αγωνιστικό ρόλο στο ριάλιτι επιβίωσης, σίγουρα όμως παίζει ρόλο στην διασκέδαση του τηλεοπτικού κοινού.
Ο σκηνοθέτης του Survivor έδωσε κυριολεκτικά ρέστα με το καλημέρα στο νησί και το αποτέλεσμα ακολουθεί στο βίντεο παρακάτω.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr