Survivor All Star: Τελικά στο ΣΚΑΪ, είχαν δεν είχαν, κατάφεραν να συνδυάσουν τηλεοπτικά δύο ριάλιτι σε ένα. Φυσικά μιλάμε για το Power Of Love, αφού όπως βλέπουμε εδώ και μέρες και όπως μαθαίνουμε εδώ και μερικές ώρες, ζευγαράκια πάνε και έρχονται στον Άγιο Δομίνικο.
Μετά το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν παίκτες στο συμβούλιο του νησιού έρχεται τώρα η αποκάλυψη της εκπομπής Πρωινό μας στο κανάλι του Φαλήρου, για το νέο φλερτ που έχει ξεκινήσει μεταξύ του Κύπριου παίκτη των Διάσημων, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και μιας συμπαίκτριας του.
Με ποια ήταν στο δάσος του Survivor All Star ο Μάριος Πρίαμος;
Οι δύο παίκτες όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Φαίης Σκορδάς, βρέθηκε στο δάσος μόνο του , μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα συμπαικτών, αλλά και των τηλεοπτικών καμερών.
Το νέο ζευγάρι έχει αρχίσει να έρχεται πολύ πιο κοντά και το φιλικό κομμάτι, όπως φαίνεται εξελίσσεται σε κάτι διαφορετικό, το οποίο όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ θα το δούμε και στην συνέχεια του παιχνδιού.
Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr