Connect with us

Media

Spoiler βόμβα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Νεκρός ο Νικόλας! Ποιος τον σκότωσε;

Ανάστατη όλη η Μάνη με την εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα

Published

on

Ένα spoiler πραγματική βόμβα έσκασε για την αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», αφού όπως έχει διαρρεύσει ο Νικόλας θα δολοφονηθεί!

Ένα spoiler πραγματική βόμβα έσκασε για την αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», αφού όπως έχει διαρρεύσει ο Νικόλας θα δολοφονηθεί!

Όλα δείχνουν ότι η εμπλοκή του με το καρτέλ των ναρκωτικών, θα φέρει και το άδοξο τέλος αφού κυριολεκτικά θα εκτελεστεί στα χωράφια απο τέσσερις άντρες που θα τον πλησιάσουν και θα τον γαζώσουν.

Ο θάνατος του θα προκαλέσει φόβο και τρόμο στην Μάνη, με τον αστυνόμο Κουράκος να μην μπορεί να διανοηθεί ότι το καρτέλ αυτό έχει θεριέψει επικίνδυνα…

Ο Νικόλας παθαίνει στη γη της ελιάς, αφήνοντας πίσω του ερωτηματικά. Μία νέα ιστορία αστυνομική ξεκινάει, με τον Γιώργη Κουράκο να παλεύει να βρει τους ενόχους. Η Χάιδω μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

Ο Φίλιππος, ο Λυκούργος, η Χάιδω και πολλοί ακόμη αγαπημένοι του Νικόλα σπαράζουν στην κηδεία. Όλοι ουρλιάζουν, κλαίνε, η Αρεόπολη σκεπάζεται με μαύρα σύννεφα. Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Όλοι θρηνούν και φωνάζουν “Γιατί!;”.

Ο Νικόλας χάνει άδικα τη ζωή του, πληρώνοντας για λάθη άλλων. Η ανάμειξή του στο καρτέλ ναρκωτικών, έκανε το κύκλωμα αυτό να φοβηθεί για τις κινήσεις του. Τί γνώριζε ο ήρωας αυτός που δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί; Όλα σταδιακά έρχονται στο φως και σοκάρουν…

Τέσσερις σφαίρες στο στήθος, ήταν αρκετές για να προκαλέσουν οργή κι απόγνωση…

Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα στην σειρά Η Γη της Ελιάς 

Ο Στάθης, με βαριά καρδιά, λέει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή.

Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη της, ο Λυκούργος, όμως, της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του

Ο Λυκούργος, επίσης, θυμάται ότι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της.

Ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει.

Η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας.

Η Άννα συμβουλεύει τον Πότη να διεκδικήσει ανοιχτά την Ευτυχία, αλλά εκείνος δεν βρίσκει το κουράγιο. Την ίδια ώρα, Άννα κι Ευτυχία μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη που βάζει σκοπό της ζωής του να τις πετάξει έξω από τη δουλειά στους ελαιώνες.

Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, ενώ εκείνος της εξομολογείται πως γνώρισε μια κοπέλα που του αρέσει πολύ. Αποφεύγει, όμως, να της αναφέρει πως η Μάρθα του θυμίζει έντονα την Μυρτάλη.

Τα πιο δημοφιλή