in

Σασμός Spoiler: Πως θα μάθει ο Παύλος ότι ο Λευτέρης είναι γιος του;

Μεγάλες ανατροπές φέρνει μια αποκάλυψη φωτιά στον Σασμό

Θα δούμε συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς ένα spoiler φωτιά αποκαλύπτει ότι ο Λευτέρης θα μάθει ότι ο Παύλος είναι ο πατέρας του. Οι συνεχείς ανατροπές στη σειρά «Σασμός» θα μας καθηλώσουν καθώς ο Λευτέρης μαθαίνει ότι είναι γιος του Παύλου και της Αιμιλίας και άρα μέλος της οικογένειας Βρουλάκηδων.

Η Αιμιλία μερικές φορές σκέφτεται πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή της αν είχε τον μικρό της Γιάννη. Η απουσία του έχει φέρει πολύ πόνο στη ζωή τους, και ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισαν να χωρίσουν με τον Παύλο.

Αυτό που αγνοούν και οι δύο είναι ότι ο γιος τους είναι ζωντανός. Ο γιος τους Γιάννης που όλοι πιστεύουν ότι πνίγηκε και τους έκοψε το νόημα της ζωής, τελικά είναι ζωντανός. Ο Παύλος ήθελε να τον πάει στη θάλασσα εκείνη τη μέρα που έγινε το κακό με την Αιμιλία να μην συμφωνεί με την απόφαση, σαν να είχε προαίσθημα ότι δεν θα τον ξανάβλεπε.

Είδε τον Παύλο να γυρίζει μόνος στο σπίτι αφού τα κύματα σκότωσαν το παιδί τους και από τότε η σχέση τους χειροτέρεψε μέχρι που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γιατί η συμβίωση, τους θύμιζε την εποχή που ζούσε το παιδί τους.

Ακόμη και κάτω από αυτή την πίεση, ο ένας δεν έπαψε ποτέ να αγαπά τον άλλον. Η Αιμιλία αποτραβήχτηκε ενώ στην συνέχεια τα ίχνη του Παύλου χάθηκαν λίγο αργότερα. Μάλιστα, όλοι έμαθαν ότι πνίγηκε, όπως και ο γιος τους, στη θάλασσα, γεγονός όμως που κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να επιβεβαιώσει.

Ο μόνος που γνώριζε τη φυγή του ήταν ο Παπα-Μιχάλης, ο οποίος είχε συμφωνήσει να το κάνει για να προστατευτεί από τη βεντέτα που είχε αναζωπυρωθεί στο χωριό, αλλά και από τον Ευθύμη. Οι δύο φίλοι συμφώνησαν να φύγει γιατί ήξεραν ότι μόνο έτσι θα προστατευόταν.

Με τα χρόνια επέστρεψε στην Άνω Πορόια. Επέστρεψε γιατί δεν άντεχε να μείνει απροστάτευτη η οικογένειά του στον αγώνα με τους Σταματάκηδες, αλλά ποτέ δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Δεν τον ένοιαζε η ίδια του η ζωή και ξαναμπήκε στη ζωή της Μαρίνας και της Αργυρώς. Ήθελε να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε ξανά σε επαφή με τη σύζυγό του Αιμιλία. Ταράχτηκε όταν τον ξαναείδε.

Η Αιμιλία είχε παντρευτεί τον φίλο του Δημήτρη, κι έτσι έχασε την ευκαιρία να παραδεχτεί ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του χρόνια. Τώρα σκέφτονται και οι δύο το παιδί που έχασαν.

Ο γιος του Παύλου Βρουλάκη και της Αιμιλίας Ξενάκη είναι ζωντανός και καλά. Κανένας όμως από τους τρεις ανθρώπους δεν το γνωρίζει.

Στα επόμενα επεισόδια της εκπομπής, ο Λευτέρης θα αποκαλύψει στη Θεοδώρα ότι η γυναίκα που τον μεγάλωσε δεν είναι η βιολογική του μητέρα.

Τα πάντα θα πάρουν μια διαφορετική τροπή και τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν!

Όπως θα δούμε όμως η Ευδοκία είναι η αδελφή του παπά Μιχάλη, ο οποίος και πάλι είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον Λευτέρη, όπως είχε συμβεί και με την εξαφάνιση του Παύλου, που εκείνος γνώριζε αλλά έκρυβε την αλήθεια θέλοντας να αποτρέψει κάποια βεντέτα. Τότε όλοι είχαν πιστέψει ότι ο Παύλος είχε πνιγεί στη θάλασσα μαζί με τον γιο του.

Τότε ο παπάς μαζί με την Ευδοκία την ώρα που ήταν στη θάλασσα ο Παύλος, είχαν πάρει το παιδί, για να το σώσουν και να μην πέσει και αυτό θύμα της βεντέτας με τους Σταματάκηδες και από τότε εκείνη το μεγάλωσε σαν γιο της. Η αλήθεια που έρχεται στο φως θα αφήσει όλους άφωνους και βέβαια ο Λευτέρης Ορφανός θα είναι ένας από αυτούς.


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Written by Κέλλυ Νομικού

    Η Κέλλυ Νομικού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα . Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.
    - Email - Facebook