in

Σασμός spoiler: Η οργή του Άγγελου είναι ασυγκράτητη

Τα πάντα αρχίζουν με γοργούς ρυθμούς να αποκαλύπτονται στην σειρά του Alpha που καθηλώνει καθημερινά τον κόσμο, αφού ο Σασμός μας βομβαρδίζει διαρκώς με νέες αποκαλύψεις.

Την ώρα που ο Αστέρης κρύβεται στην σπηλιά και προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση που δημιούργησε η Αργυρώ ρίχνει όλη την ευθύνη του θανάτου του αδερφού της πάνω της, αφού πιστεύει ότι ψεύτικο άλλοθι αλλά και η σχέση της με τον Αστέρη είναι αυτά που σκότωσαν τον αδερφό της.

Αυτό όμως που θα αλλάξει τα πάντα στην σειρά είναι η αποκάλυψη του Παπα-Μιχάλη στον Άγγελο. Ο Άγγελος μαθαίνει τα πάντα και αλλάζει στάση απέναντι στην θεία του, αφού πλέον είναι γνωστά σε εκείνον όλα αυτά που έκανε στην μητέρα του.

Ο Άγγελος μαθαίνει πως η Καλλιόπη έστειλε την μητέρα του στην κλινική, πως εκείνη τον έδωσε για υιοθεσία, πως εκείνη ευθύνεται για την αυτοκτονία της. Συνειδητοποιεί πως η αγαπημένη του θεία είπε ψέματα φρικτά!

Τι θα δούμε σήμερα 26/01 στην σειρά του Alpha

Η οργή του είναι ασυγκράτητη. Μετά τη συζήτηση που θα έχει με τον παπά- Μιχάλη, θα τρέξει να την συναντήσει. Ο διάλογος αυτός θα είναι καταλυτικός, οι σχέσεις τους θα σπάσουν σαν γυαλί και ο Άγγελος θα γεμίσει με μίσος για τους Σταματάκηδες.

Η Καλλιόπη θα πέσει από τα σύννεφα. Δεν είναι σε θέση, όμως, να αντιδράσει. Ο γιος της βρίσκεται στη φυλακή, ο Πετρής στο χώμα και η βεντέτα αυτή δεν έχει τελειωμό. Ο καυγάς της Καλλιόπης και του Άγγελου θα είναι μαχαιριά στην καρδιά.

Ο Άγγελος θα την φωνάξει ψεύτρα, θα ξεσπάσει, θα της ανακοινώσει πως δε θέλει να έχει καμία σχέση με την ίδια και τα ξαδέλφια του. Θα σταθεί στο πλευρό των Βρουλάκηδων, με την Μαρίνα, την Αργυρώ και την γιαγιά Ειρήνη να τον αγκαλιάζουν ως μέλος της οικογένειας.

Τι θα δούμε σήμερα 26/01 στην σειρά του Alpha

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό.

Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο.

Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση;

Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα θέλει;

Την ίδια ώρα, ένας κίνδυνος θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο…


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Δέσποινα Ιωάννου

    Written by Δέσποινα Ιωάννου

    Η Δέσποινα Ιωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Έχει αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.
    Email : [email protected]