Τον τελευταίο καιρό το όνομα της Φαίη Σκορδά έχει αναμειχτεί με την παρουσίαση του The Voice μιας και όπως όλα δείχνουν το μουσικό σόου δεν θα τελειώσει πριν ξεκινήσει το Survivor All Star με αποτέλεσμα αυτή την χρονιά ο Γιώργος Λιανός να μην μπορεί να βρίσκεται και Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο ταυτόχρονα.
Το όνομα της παρουσιάστριας μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί, όλοι όμως είναι σίγουροι ότι η ξανθιά παρουσιάστρια θα παρουσιάσει τα live στο The Voice.
Το όνομα που επίσης έχει ακουστεί για το The Voice, αλλά για την παρουσία στα backstage είναι αυτό της γνωστής σε όλους τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία είχε σύμφωνα με τις διαρροές δεχτεί πρόταση απο την παραγωγή.
Η Φαίη Σκορδά άθελά της αποκάλυψε ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα είναι backstage στο “The Voice”, η ίδια όμως δεν επιβεβαίωση ούτε και διέψευσε την είδηση.
Μήπως τελικά αυτό σημαίνει ότι η «μπουλντόζα» του Survivor θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, γιατί κάτι τέτοιο έχει πάρει το αυτί μας τις τελευταίες ημέρες
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr