in

«Ο Παράδεισος των Κυριών»: Ο Ντίνος ανακαλύπτει τον πατέρα του Αριστείδη

Τι θα δούμε στην σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» σήμερα Πέμπτη 29/09

«Ο Παράδεισος των Κυριών»

Η νέα σειρά εποχής του Alpha, έχει καταφέρει να κερδίσει με την ιστορία του και την πλοκή του τηλεοπτικό κοινό, το οποίο έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια η οποία καθημερινά κάνει τα σωστά βήματα για να βρίσκεται σε καλά νούμερα τηλεθέασης.

Η πλοκή της υπόθεσης είναι ενδιαφέρουσα, οι ηθοποιοί είναι καταπληκτικοί και καθημερινά οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές κρατώντας πάντα σε εγρήγορση τους θεατές.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα νέο spoiler για την σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» και απο τον τίτλο φυσικά καταλαβαίνετε γιατί πράγμα μιλάμε.

Τι θα δούμε στην σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» την Πέμπτη 29/09  στο επεισόδιο 8

Ο Ντίνος πηγαίνει στο τμήμα για κατάθεση, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο αστυνόμος Χρηστίδης πάει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη.

Πίσω στον Παράδεισο η Ζηνοβία, η Μιράντα και ο Μάρκος ανησυχούν για τον εξαφανισμένο Ντίνο. Η Αμαλία επιστρέφοντας στο σπίτι της, μαθαίνει ότι το βράδυ περιμένουν τον Πάρη και την οικογένειά του για φαγητό.

Η ιδέα και μόνο να συναντήσει τον Πάρη την τρομοκρατεί.

Ο Μεμάς ψάχνει τρόπο να πει στον Βλησσάρη ότι πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι τους, γιατί καταφθάνουν η μητέρα του και η αδερφή του.

Η Αμαλία δεν δέχεται επ’ ουδενί λόγω να συναντήσει τον Πάρη αλλά, η Βικτώρια για ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να πετύχει το σκοπό της.


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Δέσποινα Ιωάννου

    Written by Δέσποινα Ιωάννου

    Η Δέσποινα Ιωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Έχει αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.
    Email : [email protected]