Νάταλι Κακαβά: Στις διακοπές ποζάρει και κολάζει και τα καβούρια
Η παρουσιάστρια ανέβασε την θερμοκρασία στην Σκιάθο όπου κάνει τις διακοπές της λίγο πριν το Big Brother
Η Νάταλι Κακαβά θα είναι η μια απο τους δύο παρουσιαστές του Big Brother στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.
Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα πήραν το πράσινο φως απο το κανάλι του Φαλήρου και όλοι βρισκόμαστε σε αναμονή για να δούμε την πρεμιέρα.
Η ίδια μαζί με την οικογένεια της κάνουν τις διακοπές τους και αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Σκιάθο όπου διασκεδάζουν και γεμίζουν τις μπαταρίες τους για το νέο τους εγχείρημα που αναμένεται να είναι συναρπαστικό σε λίγο καιρό που θα κάνει πρεμιέρα και ο μεγάλος αδερφός.
Αυτό όμως που μας εντυπωσίασε περισσότερο στην Νάταλι, δεν ήταν η φωτογραφία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά οι εντυπωσιακές πόζες που πήρε μέσα στην θάλασσα και κολάσανε ακόμα και τα καβούρια!
Πραγματικά ενθουσιαστήκαμε, δεν το περιμέναμε!