H Μέγκαν Φοξ επέστρεψε δριμύτερη στον κινηματογράφο και λίαν συντόμως θα την δούμε να πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Σιλβέστερ Σταλόνε The Expendables 4, η οποία μάλιστα γυρίστηκε εν μέρει και στην Θεσσαλονίκη με την μελαχρινή καλλονή να δίνει το παρών και εκείνη στην συμπρωτεύουσα.
Την γνωρίσαμε μέσα απο τις ταινίες Transformers όπου πραγματικά καθήλωσε το κινηματογραφικό κοινό με την εντυπωσιακή της ομορφιά, η οποία βέβαια για να είναι είμαστε και ειλικρινής ήταν το μεγαλύτερο της ταλέντο.
Είναι αυτό που λένε και απο φωνή κορμάρα, κάτι παρόμοιο με τον κινηματογράφο όμως. Απο τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά για την Μέγκαν Φοξ, αφού λίγο το καλάμι που καβάλησε, λίγο και οι εντυπωσιακά αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις που την παραμόρφωσαν, την έφεραν στα αζήτητα των κινηματογραφικών εταιρίων.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε τις έδωσε όμως μια δεύτερη ευκαιρία και πλέον θα την απολαύσουμε ξανά στην μεγάλη οθόνη και όχι μόνο μέσα απο την μικρή του κινητού μας και το instagram.
Εμείς ανακαλύψαμε μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις της σε φωτογράφηση πριν παραμορφωθεί και που η ίδια είχε μάλιστα δημοσιεύσει στο instagram προκαλώντας πανζουρλισμό στους θαυμαστές της
Η 36χρονη πλέον Αμερικανίδα ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών ποζάρει με εσώpουxα και ψηλοτάκουνες γόβες για τις ανάγκες του οίκου Frederick’s of Hollywood και μοιράζει εγκεφαλικά.
Δείτε την εδώ
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr