Στο Mega προσπαθούν να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την αγαπημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο» η οποία είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί κανονικά τον Ιούνιο.
Στο κανάλι σκέφτονται όντως να ολοκληρώσουν την ιστορία αγάπης της Ελισάβετ και του Πέτρου στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, επειδή η σειρά βασίζεται σε ένα ομώνυμο μυθιστόρημα με αρχή, μέση και τέλος.
Η μία σύσκεψη ακολουθεί την άλλη παρόλα αυτά η επικρατέστερη εκδοχή είναι η σειρά να ολοκληρωθεί κανονικά και τελικά να μην πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν παρότι τα νούμερα τηλεθέασης είναι πάρα πολύ καλά.
Σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό θα ήθελε να υπάρχει και του χρόνου μία τόσο όμορφη σειρά όπως είναι το «Μαύρο Ρόδο», όπως φαίνεται όμως η τελευταία απόφαση θα παρθεί οριστικά στο τέλος του Μάρτη και εμείς θα σας ενημερώσουμε σύντομα αν τελικά η Ελισάβετ και ο Πέτρος θα ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους.
Κάτι πάντως βαθιά μέσα μας μας λέει ότι αυτό…. θα γίνει
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr