Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η φετινή νικήτρια του MasterChef, απολαμβάνει τους καρπούς της νίκης της και βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου όπου εργάζεται ο καλός της Χρήστος, τον οποίο και γνωρίσαμε όλοι στην τελική φάση του ριάλιτι μαγειρικής.
Ο χαρακτήρας και η απήχηση που είχε στον κόσμο η Μαργαρίτα έκαναν το Star να σκεφτεί πως θα μπορούσε να αξιοποιήσει άμεσα όλα αυτά που έχει η νικήτρια του MasterChef και σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, στο κανάλι σκέφτονται να χτίσουν μια μαγειρική εκπομπή πάνω της, έχοντας όμως παρέα και ένα πρώην συμπαίκτη της, τον οποίο έκανε αποδεκτό και το κοινό.
Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν ότι η Μαργαρίτα θα συνεργαστεί τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν με τον Παύλο, ο οποίος ήταν εκείνος ο παίκτης με την μεγαλύτερη εξέλιξη στο ριάλιτι του Star.
Τα δύο παιδιά άλλωστε έχουν γίνει σχεδόν αυτοκόλλητοι και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, σχεδόν καθημερινά.
Σύντομα μάλιστα θα κάνουν και ένα ταξίδι στη Ρόδο για να συναντήσουν το άλλο μεγάλο κεφάλαιο του φετινού MasterChef, τον Τζιοβάνι ο οποίος έχει εστιατόριο στο νησί.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr