in ,

Καύσωνα προκάλεσε η Τατιάνα Στεφανίδου με το μαγιό της

Καύσωνα προκάλεσε η Τατιάνα Στεφανίδου με το μαγιό της

Βόλτα με το σκάφος στο Αγκίστρι έκανε η παρουσιάστρια του Alpha Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία συχνά πυκνά μας δείχνει μερικά απίστευτα πλάνα του εντυπωσιακού σώματος της, το οποίο κρύβεται συνήθως κάτω απο τα κομψά φορέματα.

Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό το οποίο τόνιζε το μπούστο της, η Τατιάνα Στεφανίδου μοίρασε μερικά εγκεφαλικά με την εμφάνιση της, αφού δεν συμβαίνει και κάθε μέρα να βλέπεις έτσι ντυμένη την 51χρονη παρουσιάστρια.

Πραγματικά εντυπωσιακή με ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι, ελπίζουμε μόνο να μην έπινε και ο οδηγός του σκάφους, σύζυγος της Νίκος Ευαγγελάτος, η Τατιάνα ανέβασε την φωτογραφία στο instagram και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια περιμένει πως και πως το τέλος της εκπομπής της η οποία αναμένεται να ρίξει αυλαία και να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του Alpha την επόμενη Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Όπως καταλαβαίνεται η εξόρμηση αυτή στον Αργοσαρωνικό ήταν μια μικρή πρόβα για το τηλεοπτικό ζευγάρι το οποίο πραγματικά σάρωσε φέτος στην τηλεόραση.

Δείτε την φωτογραφία που γκρέμισε το instagram με την Τατιάνα Στεφανίδου σε χαλαρή διάθεση στο Αγκίστρι!

Η Τατιάνα Στεφανίδου σε χαλαρή διάθεση στο Αγκίστρι!


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Κέλλυ Νομικού

    Written by Κέλλυ Νομικού

    Η Κέλλυ Νομικού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα . Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.
    - Email - Facebook