in

Η Ρία Αντωνίου στnμένn στα 4 σου φτιάχνει την μέρα και σου σnκώvει….το ηθικό ρε παιδιά…ήρεμα

Αυτή η φωτογραφία της Ρία Αντωνίου δεν είναι για να την δουν όσοι έχουν πίεση, καρδιακά προβλήματα, γυναίκα που ζηλεύει και φυσικά ούτε γυναίκα με βαρύ χέρι.

Το μοντέλο απο την Σπάρτη, στην συγκεκριμένη φωτογραφία χαρίζει σε όλους τους θαυμαστές και followers της στα κοινωνικά δίκτυα, ολόκληρο το μεγαλείο τη, στημένο στα 4 και πραγματικά σου φτιάχνει την διάθεση!

Είναι 100% σίγουρο ότι τα μάτια σας δεν θα ξέρουν που να εστιάσουν, με τόσα προσόντα απλωμένα στην φωτογραφία και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι θα σας βάλει να κάνετε ποvnρεs σκέψεις.

Το βέβαιο είναι ότι την συγκεκριμένη φωτογραφία που σας μεταφέρουμε μέσα απο το προσωπικό της προφίλ στο instagram θα πρέπει να την απολαύσετε μόνοι σας.

Δεν είναι τυχαίο ότι η 33χρονη Piα Αvτωvioυ έχει κάνει ελάχιστες εμφανίσεις στην Ελληνική τηλεόραση και ο κόσμος την γνωρίζει μόνο μέσα απο τα κοινωνικά δίκτυα και περισσότερο απο το instagram.

riaantoniou

Η γυναίκα αυτή έχει καταφέρει ακόμα και την Ελένη Μενεγάκη να τα χάσει μπροστά της και μάλιστα σας το έχουμε δείξει και σε βίντεο σε παλιότερο άρθρο.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είχε καταφέρει να αvάψει φωτιές όχι μόνο στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στο αντρικό φύλλο του πάνελ, αφού τόσο ο Γρηγόρης Γκουντάρας, όσο και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, την μετρούσαν απο πάνω μέχρι κάτω!

Σε κάθε περίπτωση πάντως εμείς δεν φέρουμε ευθύνη ούτε για το οτιδήποτε πάθετε μόνος σας ή με την βοήθεια της γυναίκας σας!

Απολαύστε την μια και μοναδική Ρία Αντωνίου σε ένα στήσιμο, που θα ζήλευε και η καλύτερη παράγκα ποδοσφαίρου!


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Γιώργος Παπαχρόνης

    Written by Γιώργος Παπαχρόνης

    Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η μουσική και ο αθλητισμός είναι οι αγάπες μου ενώ μου αρέσουν και τα γρήγορα αυτοκίνητα. - Email - Facebook