in

Η προφητεία που σοκάρει! «Θα καεί το Αιγαίο και θα κοκκινίσει η θάλασσα – Έρχεται πόλεμος…» Τι λέει για τους Τούρκους;

Δείτε τι αποκάλυψε και θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Θα καεί το Αιγαίο

Μια προφητεία, την οποία όταν θα την διαβάσετε θα δείτε ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα στον κόσμο και ότι ο πλανήτης που τώρα είναι έτοιμος να εκραγεί θα φέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές.

Η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί τελείως. Ο Ερντογάν παίζει το τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει στην εξουσία και προσπαθεί να κάνει πράξη τα επεκτατικά του σχέδια, εκτός όμως απο την υποστήριξη της Ρωσίας και αυτή μερική όχι ολόκληρη είναι πραγματικά απομονωμένος.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Τούρκος παίζει πάντα σε διπλό και τριπλό ταμπλό με μοναδικό σκοπό την νίκη του. Δεν έχουν συμμάχους αλλά και δεν έχουν και φίλους, το μόνο που έχουν οι Τούρκοι είναι εχθροί.

Το Αιγαίο θα είναι η σκακιέρα της επόμενης φάσης του Παγκοσμίου Πολέμου που διεξάγεται τώρα στην Ουκρανία και οι προφητείες αρχίζουν πλέον να δείχνουν πιο αληθινές απο ποτέ!

Ειδικά αυτή της Αγία Γερόντισσα της Αττικής είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Δείτε τι αποκάλυψε και θα σας σηκωθεί η τρίχα!

«Ο πόλεμος πλέον έρχεται θα φλέγεται το Αιγαίο, θα κοκκινίσει η θάλασσα, με πόνο αυτή τη στιγμή σας το λέω!

Όλοι οι λαοί θα έρθουνε να πάρουν το μερτικό τους, γιατί όλοι τους πιστεύουνε πως είναι και δικό τους. Στον πόλεμο θα μπλέκονται με πρώτη την Τουρκία, γιατί αυτή το θέλησε να έχει τα πρωτεία. Θέλησε από την Ελλάδα μας πολλά νησιά να πάρει, αλλά και ένα μικρό επεισόδιο, είναι έτοιμη να κάνει.

Νομίζει ότι έχει δύναμη και πλάτες των μεγάλων, όμως θα την πουλήσουνε, γιατί δεν την αντέχουν άλλο.
Μόλις στον πόλεμο εμπλακεί, αμέσως θα την φτάσουν, Ρώσοι, Κούρδοι, Αρμένιοι και θα την κομματιάσουν.

Δεν θα μπορέσει η δόλια αυτή η χώρα η μεγάλη, να μείνει όρθια για πολύ, γιατί θα έρθουν κι’ άλλοι. Μέσα στη λαίλαπα αυτή που όλο θα φουντώνει, θα έρχονται κι’ άλλοι λαοί απ’ όλη την Ευρώπη. Αλλοίμονο, τί έχει να δει και πώς να τ’ αντιμετωπίσει;

Αδύνατον όμως είναι πια, πίσω για να γυρίσει…Τότε θα ψάχνει για να βρει στρατό αλλού πού έχει,
γρήγορα να τον πάρει από εκεί, στον πόλεμο να τρέξει. Έτσι η Κύπρος μας θα ελευθερωθεί, θα φύγουν οι εχθροί της, χωρίς χαρτιά και υπογραφή, η γη θα είναι δική της. Η Ελλάδα από μακριά, μόνο, θα τους κοιτάζει, χωρίς καμιά συμμετοχή, τον Κύριο θα δοξάζει!

Γιατί όλα αυτά τα χρονικά, όπου δεν είναι λίγα,όλοι οι λαοί την περιέζωσαν, και όλοι οι λαοί της πήραν…Γι’ αυτό και είναι δίκαιο να ενεργήσουν οι νόμοι, όχι οι πολιτικοί, αλλά οι Θείοι νόμοι. Και να της δώσουν δίκαια το κάθε ένα κομμάτι και όλη η Ελλάδα να ενωθεί και Αυτοκρατορία να έχει.

Ο πόλεμος όμως αυτός δεν θα έχει ξαναγίνει, φρίκη, σφαγή και οδυρμός, στρατιώτης δεν θα μείνει…Θα γίνει ξεκαθάρισμα, η ήρα από το σιτάρι, θα ξεχωρίσω ο Θεός, το πρόβατο από το κριάρι.»

polemos elladas tourkias


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Δημήτρης Χαροκόπος

    Written by Δημήτρης Χαροκόπος

    Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από ένας ταπεινός blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και στην συνέχεια έκανα μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Λατρεύω να γράφω και ειδικά για τεχνολογικά και αθλητικά θέματα. Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Tvfreaks.gr και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.
    Email : [email protected]