Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζί με τον καλό της Σάκη Κατσούλη, έχουν αφήσει την Αθήνα πίσω και κάνουν διακοπές στα νησιά της χώρας, συχνά πυκνά όμως βρίσκονται στην Μύκονο όπου είναι σαν ορμητήριο τους για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του Survivor έχει αφεθεί πλήρως στην αγκαλιά του καλοκαιριού και κάνει τα πάντα για να περνάει όσο πιο καλά μπορεί και το αποτέλεσμα αυτό το μοιράζετε με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η ίδια αναρτεί διαρκώς φωτογραφίες τους απο τις διακοπές, υπάρχουν όμως μερικές απο την Μύκονο όπου πραγματικά κάνει θραύση και φυσικά δεν γίνεται να μην τις κοιτάξεις, αφού μας χαρίζει σε πρώτο πλάνο επικές εικόνες.
Άλλωστε την Μαριαλένα ακόμα και στο Survivor σπάνια την είδαμε με μαγιό, αφού προτιμούσε να αγωνίζεται με το σορτσάκι της, ενώ και στην παραλία ο σκηνοθέτης είχε εστιάσει σε πιο προκλητικές παίκτριες.
Η αλήθεια είναι ότι η εντυπωσιακή παίκτρια εκτός απο τρομερή αθλήτρια διαθέτει και ένα σώμα σκέτη φωτιά που δεν γίνεται να μην το απολαύσεις ειδικά αν στο προσφέρει η ίδια με φωτογραφίες σαν αυτές που χαρίζει στο πιάτο η ίδια μέσα απο το προφίλ της στο instagram.
Μπορεί όλη η Ελλάδα να περιμένει να την δει ξανά στο Survivor All Star, σίγουρα όμως μέχρι τότε μπορεί να την απολαύσει σε φωτογραφίες με μαγιό και να παίρνει μικρές τζούρες απο την εντυπωσιακή Μαριαλένα! Τυχερός ο Σάκης δεν συμφωνείτε;
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr