Η Έλενα Κώνστα απολαμβάνει τον ήλιο στην Μύκονο και εμείς την «χαράδρα» της!
Απλά υπέροχη η Έλενα Κώνστα έκανε όλη την Μύκονο να παραμιλάει μαζί της
Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού, η Μύκονος είχε την τιμητική της με σχεδόν τους μισούς celebrities της χώρας να κάνουν το ταξίδι για το νησί των ανέμων με πρώτη και καλύτερη την Έλενα Κώνστα!
Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μετά απο πολύ καιρό έκανε και εκείνη απόβαση στην Μύκονο και απο την πρώτη στιγμή φάνηκε να είναι έτοιμη για να διασκεδάσει όσο καλύτερα μπορεί.
Μπορεί η εντυπωσιακή δημοσιογράφος να μην είναι πλέον ζευγάρι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και ακόμα χειρότερα να μην έκανε αυτό το πολυπόθητο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor αφού έπρεπε να του ταΐζει τις γάτες, έχει γίνει όμως ένα απο τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα και ο κόσμος λατρεύει να βλέπει.
Η ίδια άλλωστε είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα και σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της και το κάνει μάλιστα με πολύ μεγάλη ευκολία.
Δεν ξέρουμε αν και τα βλέμματα στην Μύκονο στράφηκαν επάνω της ειδικά όταν βγήκε στην παραλία για ηλιοθεραπεία και ίσως και καμιά βουτιά, αυτό που ξέρουμε είναι ότι με μερικά stories που έκανε στο instagram κυριολεκτικά χάζεψε για μια ακόμα φορά τον αντρικό πληθυσμό της χώρας.
Τρανό παράδειγμα το μικρό αλλά εντυπωσιακό βίντεο που μας μοστράρει την ομορφιά της αλλά και την επική «χαράδρα» της!
-
Media6 ημέρες ago
Η Μπέττυ Μαγγίρα ξαπλωμένn στην άμμο με το μικροσκοπικό μαγιό της, ζαλίζει με τα δiμετρα πόδια τnς
-
Media2 εβδομάδες ago
Η Ελευθερία Ελευθερίου και το τριγωνικό μαγιό της κόλασης! Τέτοια πίσω όψη…πρώτη φορά
-
Media4 ημέρες ago
Η Κατερίνα Λέχου με κόκκινο μπραziλιαv μαγιό δαμάζει τα κύματα στην παραλία
-
Showbiz1 εβδομάδα ago
Έτσι «γκρέμισε» το instagram η Dua Lipa. Βγήκε έξω φορώντας μόνο ένα πουκάμισο και άσπρες μπότες!
-
Media5 ημέρες ago
Survivor Ελλάδας: Η Ροδάνθη στην Καρδαμύλη με φούξια μαγιό τρέλανε ακόμα και τον Ατζούν
-
Media2 εβδομάδες ago
Survivor Ελλάδας: Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας κάνουν διακοπές στο Ναύπλιο
-
Media7 ημέρες ago
Αυτά κάνει η Δώρα Παντέλη και έχει δαγκώσει την λαμαρίνα ο Γιώργος Λιάγκας…τρελό τούμπανο
-
Media2 εβδομάδες ago
Η Κατερίνα Θεοχάρη η κοντή του παρα πέντε ποζάρει ξαπλωμένη και με τα πόδια ψηλά….θα σαλτάρεις μαζί της