Φαίη Σκορδά: Για ψώνια ανέμελη και χωρίς μάσκα για την φωτογράφιση
Το σφάλμα της παρουσιάστριας στον βωμό της δημοσιότητας
Μην μας πείτε τώρα ότι η Φαίη Σκορδά έχει διαφορετικά δικαιώματα απο τους υπόλοιπους ανθρώπους αυτής της χώρας και επειδή είναι παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής μπορεί να βγαίνει στους δρόμους για ψώνια και να μην φοράει μάσκα;
Θα σας πούμε εμείς τι έγινε και ας μην είμασταν εκεί. Η παρουσιάστρια βγήκε βόλτα για ψώνια και σίγουρα φορούσε την μάσκα της, αλλά μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του φωτογράφου, αποφάσισε να την βγάλει.
Όχι να την κατεβάσει στο πηγούνι, δεν τα κάνει αυτά η Φαίη, γιατί έτσι θα χαλούσε την εικόνα της που τόσο πολύ έχει πασχίσει να φτιάξει, αλλά την αφαίρεσε τελείως.
Όπως θα δείτε και εσείς μάλιστα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το iciao.gr στήθηκε κιόλας για να την αποθανατίσει ο φακός του paparazzi.
Όταν όμως μια πλανόδιος πωλήτρια της ζήτησε μια φωτογραφία, η Φαίη Σκορδά, όπως έπρεπε έβαλε την μάσκα και έβγαλε την selfie φορώντας την.
Με λίγα λόγια, όταν μας τραβάει ο φακός του paparazzi την βγάζουμε γιατί δεν κολλάει, όταν όμως μας ζητάνε selfie την φοράμε γιατί εκεί κολλάει!!
Δείτε την παρουσιάστρια εδώ