Μπορεί ο Σασμός να ξεκίνησε την καριέρα της Ευθαλίας Παπακώστα με τον ρόλο της Κλαίρης , αλλά και ο νέος ρόλος της Όλγας στο Μαύρο Ρόδο, φαίνεται να της ταιριάζει απόλυτα.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο TV24 τόσο για τον ρόλο της Κλαίρης όσο και για αυτόν της Όλγας, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τον καλύτερο… χαρακτήρα!
Η ίδια λέει ότι ο ρόλος της κοπέλας που υποδύθηκε στον Σασμό, πήγε τόσο καλά που οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πραγματικά εκπληκτικές, αφού όποιος τη συναντούσε στον δρόμο ήθελε να δει αν όντως είναι τυφλή η πανέμορφη ηθοποιός!
Αποκαλυπτική η Ευθαλία Παπακώστα
Πιστεύει ότι το πέρασμα της απο την σειρά ήταν επιτυχημένη καθώς είχε υψηλό ρίσκο για εκείνη μια νέα ηθοποιό, αλλά δηλώνει ανοιχτή να επιστρέψει στη σειρά του ALPHA εάν η παραγωγή της το προτείνει.
Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει σε ό,τι αφορά το ρόλο της στη σειρά Μαύρο Ρόδο και στην ερώτηση αν θα εκδικηθεί την Ελισάβετ, ότι αν πετύχουμε την Όλγα σε μία αδύναμη στιγμή, μπορεί να υπάρξει επίθεση.
Άλλωστε, οι άνθρωποι όταν νιώσουν ευάλωτοι, κάνουν άσχημα πράγματα όπως και η Όλγα. Η νεαρή έχει πέσει, έχει ηττηθεί, και θα της βγει η επιθετική της πλευρά. Λόγω του ότι έχει εγωισμό, θα θελήσει να φέρει τις συνθήκες προς όφελός της!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr