Δέσποινα Βανδή: Χαμός στο Πρωινό – «Πόσα κιλά έπαρση; Ποια είσαι κυρά μου;»

despoina rthess 1200x762 1

Δέσποινα Βανδή – Χαμός στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με το βίντεο που προβλήθηκε και απεικονίζει τη γνωστή τραγουδίστρια να μπαίνει σε περιπολικό, μετά από πρόβλημα που σημειώθηκε στο αυτοκίνητό της στη Χαλκιδική. Η εικόνα της Δέσποινας Βανδή μέσα στο περιπολικό προκάλεσε πλήθος σχολίων και έντονη συζήτηση στο στούντιο.

Το περιστατικό που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν ο μόνος που αντέδρασε έντονα στον αέρα της εκπομπής. Μαζί του, ο Πάνος Κατσαρίδης σχολίασε με σαφή ενόχληση τη στάση της τραγουδίστριας λέγοντας: «Όση ευθύνη έχει ο κύριος αυτός για να μην ταλαιπωρηθεί η κυρία Βανδή, άλλη τόση έχει κι εκείνη». Και συνέχισε με ακόμα πιο αιχμηρό ύφος: «Ο διασημολάγνος αστυνομικός έχει τεράστια ευθύνη. Δεν τη βρήκε τραυματισμένη. Ευθύνη έχει και η κυρία Βανδή. Πόσα κιλά έπαρση χρειάζεται κάποιος για να μπει σε ένα περιπολικό; Εμείς κατουρήσαμε στο πηγάδι;».

Η φράση που προκάλεσε σοκ

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ειπώθηκε η φράση «Ποια είσαι κυρά μου που μπαίνεις στο περιπολικό για να σε πάει στο ξενοδοχείο; Είναι δυνατόν;». Η σκηνή και τα σχόλια που ακολούθησαν έγιναν viral, με τα social media να διχάζονται ανάμεσα σε όσους θεωρούν ότι η Δέσποινα Βανδή δεν έκανε κάτι μεμπτό και σε εκείνους που μιλούν για επίδειξη στάτους.

Η επόμενη μέρα

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η ίδια η τραγουδίστρια δεν έχει προβεί σε επίσημη δήλωση. Το κοινό, πάντως, συνεχίζει να σχολιάζει έντονα το περιστατικό, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως η Δέσποινα Βανδή εξακολουθεί να απασχολεί – είτε με τη μουσική της, είτε με τις δημόσιες εμφανίσεις της.

δες το βίντεο εδω

Share This Article
Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου! Email : [email protected]