in ,

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ασημίνα μετά τον Νικηφόρο ξανά ερωτευμένη

Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένονται στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Ένα απο τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν πολύ και στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες είναι φυσικά και η Ασημίνα η οποία όπως θα δούμε απο τον Σεπτέμβρη θα κάνει μια νέα επανάσταση.

Η δικτατορία θα βρει την Ασημίνα στην Λάρισα να εργάζεται σε πολιτική εφημερίδα η οποία είναι φυσικά απέναντι στην Χούντα. Ως ανήσυχο πνεύμα δεν θα μπορούσε να κάνει άλλωστε και κάτι διαφορετικό.

Ο μικρός Σέργιος έχει φύγει και ζει στο Παρίσι με την θεία Πηνελόπη, ενώ και ο Νικηφόρος βρίσκεται μαζί με τον Κωνσταντή στην Λάρισα όπου έχουν ανοίξει μια μπουάτ μακριά και αποξενωμένη απο τον Δούκα και την Μυρσίνη.

Διαβάστε ακόμα: Οι δύο νέοι χαρακτήρες στις Άγριες Μέλισσες θα αλλάξουν τα πάντα

Άγριες Μέλισσες spoiler

Ένας νέος ρόλος που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ασημίνας και όπως φαίνεται θα τον ερωτευτεί, περισσότερο για τα πολιτικά του πιστεύω είναι και ο εκδότης της εφημερίδας όπου εργάζεται η Ασημίνα, ρόλο τον οποίο θα τον υποδυθεί ο πολύ καλός ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Άγριες Μέλισσες


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Κέλλυ Νομικού

    Written by Κέλλυ Νομικού

    Η Κέλλυ Νομικού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα . Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.
    - Email - Facebook