Μαύρη νύχτα για τον Νίκο Αλιάγα στο Παρίσι. Απόπειρα διάρρηξης και 5 συλλήψεις

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Μια απίστευτη είδηση για τον Νίκο Αλιάγα έρχεται απο το Παρίσι! Ακούγεται πραγματικά σοκαριστικό ότι η οικία του στο Fontenay-sous-Bois έγινε στόχος διαρρηκτών τα ξημερώματα. Ευτυχώς, η άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αρχών φαίνεται πως απέτρεψε τα χειρότερα

Το άρθρο της Le Parisien αναφέρει ότι κανείς από την οικογένεια Αλιάγα δεν ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της απόπειρας διάρρηξης, όμως το γεγονός ότι υπήρχε καταδίωξη και 5 συλλήψεις, προκαλεί σοκ!

Απών την στιγμή της ληστείας ο Νίκος Αλιάγας

Ο Νίκος Αλιάγας είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία, όπου έχει διαπρέψει ως παρουσιαστής στο γαλλικό δίκτυο TF1 και στο ριάλιτι σόου «Star Academy».

Η αποκάλυψη της απόπειρας ληστείας και του ότι το περιστατικό έγινε στο σπίτι του δημοφιλούς παρουσιαστή, έχει προκαλέσει σάλο στην Γαλλία, αφού οι αστυνομικές αρχές μιλάνε για την ίδια σπείρα που προσπάθησε να διαρρήξει έναν ακόμα διάσημο πριν απο λίγες ημέρες, του Ετιέν Λινάρ, αναπληρωτή διευθυντή πληροφοριών του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου «France Télé» και πρώην παρουσιαστή του προγράμματος «Un oeil sur la planet».

Η υπόθεση της διάρρηξης στο σπίτι του Νίκου Αλιάγα έχει πάρει κινηματογραφικές διαστάσεις στην Γαλλία και σε αυτό βέβαια βοήθησε η λεπτομερής περιγραφή της απόπειρας και της καταδίωξης, που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία και σίγουρα έχει εκτοξεύσει την αγωνία στα ύψη.

Η σύλληψη των δραστών κοντά στο Bois de Vincennes, έγινε μετά από μια δραματική καταδίωξη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες η αστυνομία ανακάλυψε τυχαία ότι το σπίτι είναι του Νίκου Αλιάγα μέσω ενός ασφαλιστικού εγγράφου σε ένα απο τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα μέσα σε αυτό

Share This Article
Exit mobile version