MasterChef spoiler: Ποιος θα κερδίσει το Silver Award στον τελικό (25/4);

2 Min Read

Χθες, Τετάρτη 24-4, στο MasterChef 2024 είδαμε δυνατές μονομαχίες με 4 παίκτες να διεκδικούν τη θέση τους στον τελικό του Silver Award. Η ένταση ήταν στο ζενίθ, με τον Χρήστο Μοίρα να δημιουργεί ρήγμα στην γκρι μπριγάδα, όμως τελικά η λογική επικράτησε και η παρεξήγηση λύθηκε.

Πρώτο στάδιο: Συνεργασία και ανατροπές

Η χτεσινή δοκιμασία βρήκε τον Νίκο Κυψίδη στον εξώστη, ενώ οι Κώστας, Χρήστος, Λευτέρης και Χριστίνα διεκδικούσαν μια θέση απέναντί του. Στο πρώτο μέρος, οι παίκτες χωρίστηκαν σε ζευγάρια: Κώστας-Λευτέρης και Χριστίνα-Χρήστος. Πολλοί θεωρούσαν ότι η εμπειρία του Κώστα και του Λευτέρη θα τους έδινε το πλεονέκτημα, όμως η Χριστίνα και ο Χρήστος αποδείχτηκαν ένα δυνατό δίδυμο και κέρδισαν.

Δεύτερο στάδιο: Αντιγραφή και δύσκολες επιλογές

Στη δεύτερη φάση, η Χριστίνα και ο Χρήστος αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι. Ο Χρήστος, όντας ερασιτέχνης, φαινόταν να αποτελεί τον πιο εύκολο αντίπαλο, σύμφωνα με τους συμπαίκτες του. Το ζητούμενο της δοκιμασίας, όμως, τους αιφνιδίασε, αφού έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο fine dining χωρίς καμία συνταγή, μόνο με βάση την όσφρηση και τη γεύση!

Νικήτρια η Χριστίνα έτοιμη για το Silver award!

Παρά τη δυσκολία, και οι δύο παίκτες παρουσίασαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Τελική νικήτρια, όμως, αναδείχθηκε η Χριστίνα, η οποία θα διεκδικήσει το Silver Award απέναντι στον Νίκο Κυψίδη.

Share This Article
Exit mobile version