MasterChef spoiler 24/04: Ποιος θα κερδίσει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό;

2 Min Read

Στο χθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 23/4) του MasterChef Silver, η γκρι μπριγάδα σημείωσε ακόμα μια νίκη, επικρατώντας με 5-4 της μπλε μπριγάδας. Η νίκη αυτή χάρισε στον αρχηγό της, Νίκο Κυψίδη, μια θέση στον τελικό της Silver εβδομάδας.

Απόψε, Τετάρτη 24 Απριλίου, η γκρι μπριγάδα, που αποτελείται από τη Χριστίνα Χριστοφή, τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, τον Κώστα Φρέτζιο και τον Χρήστο Μοίρα, θα διεκδικήσει και δεύτερη θέση στον τελικό.

Η πρώτη φάση:

Η διαδικασία του ημιτελικού χωρίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, τα τέσσερα μέλη της γκρι μπριγάδας θα χωριστούν σε δυο ζευγάρια. Κάθε ζευγάρι θα έχει 45 λεπτά στη διάθεσή του για να σχεδιάσει και να μαγειρέψει ένα δημιουργικό πιάτο. Ο στόχος τους είναι να νικήσουν το αντίπαλο ζευγάρι και να περάσουν στη δεύτερη φάση του ημιτελικού.

Η δεύτερη φάση:

Το ζευγάρι που θα κερδίσει την πρώτη φάση θα αντιγράψει ένα πιάτο. Η δυσκολία έγκειται στο ότι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τη συνταγή, όπως συμβαίνει κανονικά στις Δοκιμασίες Αντιγραφής Πιάτου.

Ποιος θα κερδίσει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό;

Η μάχη για το δεύτερο εισιτήριο στον τελικό της Silver εβδομάδας θα είναι άκρως ανταγωνιστική. Τα δύο μέλη της γκρι μπριγάδας που θα περάσουν στη δεύτερη φάση θα πρέπει να διαθέσουν όλη τους την επιδεξιότητα και δημιουργικότητα, για να εντυπωσιάσουν τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε ποιο μέλος της γκρι μπριγάδας θα κερδίσει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ!

Share This Article
Exit mobile version