MasterChef spoiler (08/02): Ποιος θα κερδίσει την ασυλία και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Η μπορντό μπριγάδα πανηγυρίζει τη νίκη της σε μια δοκιμασία όπου οι λεπτομέρειες και η αγάπη για το μαγείρεμα έκαναν τη διαφορά. Το να μοιραστούν περισσότερα από 100 γεύματα σε όσους το έχουν ανάγκη δείχνει την αξία και τον ανθρωπισμό πίσω από αυτή την προσπάθεια. Εύγε στις δύο μπριγάδες για την προσφορά τους!

Όσο για τη γκρι μπριγάδα και τον Αρχηγό της, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, τα πράγματα φαίνεται να είναι λίγο πιο σύνθετα. Ο Λευτέρης βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση που θα μπορούσε να ορίσει την πορεία της μπριγάδας του στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού στο MasterChef 2024. Η επιλογή του για το ποιος ή ποια θα κερδίσει την ασυλία είναι κρίσιμη και θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

MasterChef spoiler (08/02)

Όσον αφορά το ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτό μένει να αποφασιστεί μετά την ψηφοφορία στο τέλος της βραδιάς. Οι στρατηγικές και οι συμμαχίες μέσα στην ομάδα θα παίξουν σίγουρα το ρόλο τους σε αυτή την απόφαση, και η αγωνία κορυφώνεται.

Τι θα δούμε απόψε στο MasterChef 2024

Η νίκη της μπορντό μπριγάδας στην Ομαδική Δοκιμασία κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού τα μέλη των δυο μπριγάδων μαγείρεψαν με αγάπη, προκειμένου να μοιράσουν περισσότερα από 100 γεύματα σε συμπολίτες μας,για τους οποίους η καθημερινή σίτιση δεν είναι δεδομένη.

Ο Αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, θα πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση, πριν τη Δοκιμασία Ασυλίας, που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της μπριγάδας του.

Ποιος ή ποια θα κερδίσει την ασυλία από την γκρι μπριγάδα και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά και την ψηφοφορία στο τέλος της βραδιάς;

Δείτε το trailer

MasterChef 2024 | trailer Πέμπτη 8.2.2024
Share This Article
Exit mobile version