Μαρία Μενούνος: Η κόρη της πήρε την 40ήμερη ευχή.

Must Read

Η νέα μητέρα λάμπει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και απολαμβάνει κάθε στιγμή της με την αξιολάτρευτη κόρη της. Πριν από μόλις 40 ημέρες, η Μαρία έγινε μητέρα μέσω παρένθετης μητέρας και από τότε η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο.

Με χαρά και ενθουσιασμό, η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε το μαγικό αυτό ταξίδι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί, αποκάλυψε πως η πριγκίπισσά της, η μικρή Αθηνά, συμπλήρωσε τις πρώτες της 40 ημέρες στον κόσμο και η οικογένεια δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Σε μια μαγευτική τελετή, η Μαρία, μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντέργκαρο, και τα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς τους, κατευθύνθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Νεκτάριου στις Ηνωμένες Πολιτείες για να δώσουν, κατά τα ελληνικά ήθη και έθιμα, την ευλογία του παπά στην πριγκίπισσά τους.

Η ενθουσιώδης μητέρα μοιράστηκε τη χαρά της με τους ακόλουθούς της γράφοντας: «Η Αθηνά πήρε την ευλογία των πρώτων 40 ημερών στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου και ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ευχαριστούμε πατέρα Δημοσθένη για την προσφορά του. Η μικρή Αθηνά περιτριγυρίστηκε από αγάπη και ευλογίες!»

Η Μαρία Μενούνος, πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή, δεν μπορεί παρά να αποπνέει αυτή την ανυπομονησία και χαρά της νέας μητρότητας. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε μαρτυρούν την αγάπη που τρέφει για το νεογέννητο κοριτσάκι της και τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνει κάθε μοναδική στιγμή της μητρότητας.

Είναι γεγονός πως η Μαρία Μενούνος είναι στην κορύφωση της ευτυχίας της, αφού το παιδί που ποθούσε τόσο καιρό είναι πλέον μέρος της οικογένειάς της. Η ευλογημένη στιγμή της εν ονόματι Αθηνάς, συγκλονίζει τον κόσμο και ταυτόχρονα μας υπενθυμίζει την υπέροχη θαυματουργή δύναμη της μητρότητας.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ