Μαρία Λαζαρίδου: Ποζάρει απο την Τήνο με μαύρο μαγιό και το τατουάζ της αναστατώνει

Άννα Ξενοπούλου
1 Min Read

Αυτό το καλοκαίρι η Μαρία Λαζαρίδου η πρώην παίκτρια η οποία επέστρεψε φέτος στο MasterChef και κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις τηλεοπτικές μονομαχίες μαγειρικής,  συνδυάζει τη δουλειά mε τις διακοπές aφού βρίσκεται στο νησί της Τήνου και για τους δύο λόγους.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με το στυλ και την προσωπικότητά της, αφού πρόσφατα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες που προκάλεσαν αίσθηση.

Σε αυτές, η ίδια ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι μαγιό, αλλά αυτό που ξεχώρισε περισσότερο ήταν το εντυπωσιακό τατουάζ που φιγουράρει στο πόδι της, μία τεράστια κόκκινη πεταλούδα.

Η Μαρία Λαζαρίδου, γνωστή για την αγάπη της για τη μαγειρική και τη δημιουργικότητά της, δείχνει πως η εκκεντρικότητα της εκτείνεται και στον τρόπο που επιλέγει να εκφράζεται και μέσω του σώματός της. Το τατουάζ με την εντυπωσιακή κόκκινη πεταλούδα αποτελεί ένα διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό στοιχείο που προσθέτει έναν αέρα μυστηρίου και προσωπικής σημασίας στην εμφάνισή της.

Share This Article
Exit mobile version