Μαρία Αντωνά: Λίγο πριν το Survivor 2024 κάνει ζημιά στο Instagram με το κορμί. Α ρε τυχερέ Σοϊλέδη

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Η Μαρία Αντωνά είναι το νέο πρόσωπο του τηλεοπτικού ριάλιτι Survivor 2024 και ήδη το όνομα της έχει προκαλέσει εντυπωσιακά σχόλια. Όλοι άλλωστε θυμόμαστε την αντίδραση της όταν ο καλός της Άρης Σοϊλέδης έχασε στον τελικό απο τον Στάθη Σχίζα. Με αυτή την σκηνή την έχει συνδέσει ο κόσμος του Survivor.

Ο Ατζούν επέλεξε φέτος, η Μαρία Αντωνά να είναι μια απο τις διάσημες παίκτριες μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά αυτό έχει δημιουργήσει και φήμες για ενδεχόμενη είσοδο στην συνέχεια του Άρη Σοϊλέδη.

Το ζευγάρι που πρόσφατα ταξίδεψε στην Αμερική για μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, λίγο πριν το Survivor 2024, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και η Μαρία Αντωνά κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

Αν και κανονικά θα έπρεπε να κάνει ετοιμασίες για τον γάμο της, εκείνη θα κάνει το πολυπόθητο ταξίδι για την Καραϊβική και την μοναδική εμπειρία του παιχνιδιού που θα της ανεβάσει φυσικά και την δημοτικότητα.

Μέχρι όμως να μπει στο αεροπλάνο, η δημοσιογράφος και μοντέλο, ανεβάζει φωτογραφίες που εκτοξεύουν την θερμοκρασία στα ύψη. Πάρτε και εσείς μια γεύση απο αυτά που πρόκειται να δείτε απο την Μαρία Αντωνά στις παραλίες του νησιού.

Το κορίτσι του Σοϊλέδη για μια ακόμα φορά τα σπάει!

Share This Article
Exit mobile version