Μακρινό throwback για την Ιωάννα Πηλιχού-Την είδαμε 17 χρόνια πριν και τρίβουμε τα μάτια μας!

1 Min Read

Την όμορφη και ταλαντούχα Ιωάννα την γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αγαπημένη οικογενειακή σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», όπου σίγουρα είχε επηρεάσει πολλά κορίτσια, που έτρεξαν να μιμηθούν το λουκ της, το στυλ της, μέχρι και τα piercing που είχε!

Ενσάρκωνε την δυναμική έφηβη, που συνδύαζε την εξυπνάδα με ένα πιο ανεξάρτητο χαρακτήρα.Στην πραγματικότητα η Ιωάννα είναι ένας εξίσου δυναμικός άνθρωπος, που πατάει στα πόδια της.

Έχει μεγαλώσει στο Αλιβέρι Ευβοίας. Αποφοίτησε από το Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και από το Πανεπιστημίου Μακεδονίας του τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών.

Είναι πανέξυπνη, καθώς εκτός από ελληνικά, μιλάει συνολικά και άλλες έξι γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα και Αραβικά!

Η ηθοποιός πριν απο μερικά χρόνια ανέβασε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου άνοιξε το χρονοντούλαπο και μας δείχνει τον εαυτό της πως ήταν πριν 17 χρόνια, τότε που την πρωτογνώρισε ο κοσμος και την λάτρεψε μέσα απο την αγαπημένη σειρά του MEGA!

Κούκλα!

Share This Article
Exit mobile version