Μαίρη Βυτινάρος: Ποζάρει στον φωτογραφικό φορώντας ΜΟΝΟ τα απαραίτητα

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read
Μαίρη Βυτινάρος

Αυτά τα απαραίτητα που φόρεσε η Μαίρη Βυτινάρος, είναι σίγουρο ότι θα σου εξάψουν την φαντασία και θα την δεις με άλλο μάτι. Το μοντέλο και πρώην coach του GNTM, ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία απο την μακρινή Αυστραλία.

Τηλεοπτικά την γνωρίσαμε μέσα απο την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Η Ελληνικής καταγωγής Μαίρη Βυτινάρος, ήρθε στην Ελλάδα πριν απο μερικά χρόνια και κατάφερε να μας εντυπωσιάσει τόσο με τον χαρακτήρα της, αλλά πολύ περισσότερο με την εντυπωσιακή κορμοστασιά της.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να τον περνάει στην ζεστή Αυστραλία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας χαρίζει όμορφες φωτογραφίες της μέσα απο τα social media.

Τι θα γίνει με την Μαίρη Βυτινάρος στο νέο GNTM

Την ώρα που στην Ελλάδα ακόμα ψάχνουμε να δούμε αν ισχύουν οι φήμες για επιστροφή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαίρη μας κρατάει σε εγρήγορση με τις μοναδικές πόζες που παίρνει μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Όπως μαθαίνουμε πάντως το κανάλι θέλει το μοντέλο απο την Αυστραλία στο επόμενο GNTM, αφού απο την πρώτη στιγμή που την είδαμε να εισβάλει στο ριάλιτι μοντέλων, τα νούμερα που μέχρι εκείνη την στιγμή, έπαιρναν την κατηφόρα, ανέβηκαν εντυπωσιακά.

Η Μαίρη Βυτινάρος είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κάνει ότι περνάει απο το χέρι της για να μας εντυπωσιάζει. Σίγουρα απο τις πιο όμορφες παρουσίες που πέρασαν απο την Ελληνική τηλεόραση, ανεβάζει φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram και αναστενάζει ο ανδρικός πληθυσμός Ελλάδας και Αυστραλίας

Ειδικά με την τελευταία ανάρτησης της, το μοντέλο αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ένας πραγματικός δίμετρος πειρασμός.

Μαίρη Βυτινάρος
Μαίρη Βυτινάρος
Share This Article
Exit mobile version