Μάικ Τζέιμς: Κανονικά θα δώσει το παρών στο Μονακό. Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός;

Άννα Ξενοπούλου
3 Min Read

Ο κόσμος του μπάσκετ κρατάει την αναπνοή του, καθώς η εξέλιξη της πιθανής μετακίνησης του Μάικ Τζέιμς από την Μονακό προς άλλες νέες πολιτείες βρίσκεται στην αρχή.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που ανήκει στους πιο εκρηκτικούς παίκτες στην Ευρωλίγκα, είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταγραφικών σεναρίων, σεναρίων που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό κατά κύριο λόγο.

Τι ζητάει η Μονακό για τον Μάικ Τζέιμς

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το Πριγκιπάτο, η Μονακό δεν είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον Τζέιμς χωρίς ανταλλάγματα και στην συγκεκριμένη περίπτωση με οικονομικά ανταλλάγματα.

Με τον παίκτη να εκφράζει την επιθυμία του να αλλάξει στρατόπεδο και να αναζητήσει νέες προκλήσεις, η ομάδα της Πριγκιπάτου του Μονακό περιμένει προτάσεις για τον 33χρονο.

Η Μονακό ξέρει ότι δεν μπορεί να τον διατηρήσει στις τάξεις και αυτό αποτυπώνεται απο τις κινήσεις που έχει κάνει ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες και την προσπάθεια που καταβάλλει για να γίνει free agent.

Τσάμπα δεν τον αφήνει να φύγει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο 33χρονος Τζέιμς θα πιέσει μέσω των χρημάτων του συμβολαίου του. Αν δεν γίνει αυτό τότε θα ρίξει το κασέ του για να μπορέσει όπως ακούγεται ο Ολυμπιακός να προσφέρει το 1 εκατομμύριο που αξιώνει η Μονακό και να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του Τζέιμς.

Ανανέωση ως αντιπρόταση κάνει η Μονακό.

Οι διαρροές και αναφορές στα μέσα ενημέρωσης προβάλλουν το γεγονός ότι η Μονακό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάικ Τζέιμς.

Το προηγούμενο του συμβόλαιο έχει φτάσει στο τέλος του, ωστόσο, οι συζητήσεις για την ανανέωση αναμένονται να πάρουν φωτιά, αφού οι Μονεγάσκοι σύμφωνα με τις διαρροές του έχουν κάνει αντιπρόταση για να ανανεώσει και να μείνει στο Πριγκιπάτο.

Τι θέλει ο Μάικ Τζέιμς;

Όσο η καριέρα του Μάικ Τζέιμς βρίσκεται σε αυτό το άγνωστο σταυροδρόμι, όλα μπορούν να συμβούν. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κερδίσει το σεβασμό του κοινού και των αντιπάλων του και η προοπτική μετακίνησής του δημιουργεί ερωτηματικά για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της επαγγελματικής του πορείας.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ θέλει έναν τίτλο στην Ευρωλίγκα και μια ομάδα που θα έχει την δύναμη και τον παλμό που έχει ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός δεν του έκανε πρόταση, οι σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποτέ δεν ήταν καλές και τώρα μάλιστα μετά τις φήμες έχουν γίνει και χειρότερες!

Το σίγουρο είναι ότι την άλλη εβδομάδα τα πάντα θα έχουν τελειώσει. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί ο Κέμπα Γουόκερ να είναι πλέον το μεγάλο όνομα στο Πριγκιπάτο, αλλά κανένας δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο πρώην σούπερ σταρ του NBA.

Share This Article
Exit mobile version