Λάρισα: 46χρονη άδειασε τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό και την κοπάνησε με τον εραστή της

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό στη Λάρισα μετά απο μήνυση που κατέθεσε ο απατημένος σύζυγος

Must Read

Ένα πραγματικό σκηνικό έκπληξης και απογοήτευσης ήρθε στο προσκήνιο από την πόλη της Λάρισας, μετά απο μήνυση που έφτασε στο δικαστήριο, καθώς μία 46χρονη γυναίκα αποφάσισε να αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό που είχε μαζί με τον 56χρονο σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, και να εξαφανιστεί με τον εραστή της στο εξωτερικό.

Η είδηση αποκαλύφθηκε όταν ο απατημένος σύζυγος υπέβαλε μήνυση και η υπόθεση έφτασε στο τριμελές Πλημμελειοδικείο της πόλης. Ο 56χρονος κατηγόρησε στο δικαστήριο την 46χρονη γυναίκα για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατά εξακολούθηση. Οι πληροφορίες που κατέθεσε στο δικαστήριο αποκάλυψαν μία σκοτεινή πλευρά της σχέσης τους, καθώς υποστήριξε ότι η γυναίκα τον απατούσε επί σειρά ετών.

Ο 56χρονος επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο λέγοντας:

“Είχα την εντύπωση ότι η σχέση μας ήταν σταθερή και ειλικρινής, αλλά στην πραγματικότητα, η σύζυγός μου με απατούσε συστηματικά. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν μία περίοδος συνεχούς απάτης και απιστίας, και δεν είχα ιδέα. Όταν άδειασε ο τραπεζικός μας λογαριασμός, συνειδητοποίησα ότι είχα φτάσει σε αδιέξοδο.”

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο απατημένος σύζυγος, δεν άδειασε μόνο τον τραπεζικό τους λογαριασμό, αλλά μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, η 46χρονη μετέφερε 11.500 ευρώ στον εραστή της και ακόμη 18.000 ευρώ σε δύο συγγενικά πρόσωπα του εραστή της.

Η ίδια μάλιστα έκανε και αγορά αυτοκινήτου στον παράνομο εραστή της αξίας 15.000 ευρώ παίρνοντας τραπεζικό δάνειο ύψους 16.500 ευρώ, πλαστογραφώντας την υπογραφή αλλά και τα στοιχεία του συζύγου της.

Οι αρχές διενήργησαν έρευνα και κατάφεραν να εντοπίσουν την 46χρονη γυναίκα και τον εραστή της σε ξένη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Κατόπιν της δίκης της, το τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας την καταδίκασε ερήμην της σε φυλάκιση τριών ετών και επτά μηνών.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ