Κρυπτο-τρέλα: Bitcoin σε ιστορικό υψηλό, αγγίζει τα 71.000 δολάρια!

Bitcoin εκτοξεύεται στα 71.000 δολάρια! Νέο ρεκόρ και ράλι 70%!

Bitcoin

Το Bitcoin αγγίζει τα 71.000 δολάρια, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ. Πώς επηρεάζεται η αγορά κρυπτονομισμάτων;

Σε μια εκρηκτική άνοδο, το Bitcoin εκτοξεύτηκε πάνω από τα 71.000 δολάρια για πρώτη φορά, αγγίζοντας ιστορικό υψηλό, και συνεχίζοντας ένα ράλι άνω του 67% από την αρχή του έτους.

Η άνοδος του κρυπτονομίσματος έρχεται μετά από έξι συνεχόμενες ημέρες ράλι, με μικρότερα κρυπτονομίσματα όπως Ether, Solana και Avalanche να ακολουθούν.

Bitcoin: Ιστορικό ρεκόρ στα 71.000 δολάρια!

Bitcoin

Η άνοδος τροφοδοτείται από το αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών, με 11 ETF Bitcoin να έχουν εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, η περιορισμένη προσφορά Bitcoin (21 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 19 εκατομμύρια έχουν εξορυχθεί) και η επικείμενη μείωση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ωθούν τους επενδυτές σε εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία.

Επιπλέον, η προσμονή για το halving του Bitcoin τον Απρίλιο, όπου ο ρυθμός εξόρυξης μειώνεται στο μισό, τροφοδοτεί αισιοδοξία.

Παρ’ όλα αυτά, η αστάθεια του Bitcoin και η έλλειψη πραγματικών εφαρμογών προβληματίζουν πολλούς επενδυτές, οι οποίοι το θεωρούν κερδοσκοπικό περιουσιακό στοιχείο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

dimitris

Αρθρογράφος: Δημήτρης Χαροκόπος

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από ένας ταπεινός blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και στην συνέχεια έκανα μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Λατρεύω να γράφω για viral θέματα, gossip, για όμορφες γυναίκες και φυσικά για αθλητικά γεγονότα. - Email : [email protected]

“Θα κερδίσουμε στον Πειραιά!” – Η αισιόδοξη πρόβλεψη του Γιαννακόπουλου

Σοκαριστικό έγκλημα στη Χαβάη: 5 νεκροί, άνδρας σκότωσε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε – video