Κώστας Κατσαφάδος: Άκυρες όλες οι ταυτότητες απο το 2026 (video)

Δείτε τι αποκάλυψε στην κάμερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κ. Κατσαφάδος για τις αστυνομικές ταυτότητες.

Ο πανικός που υπάρχει έξω απο τα αστυνομικά τμήματα της χώρας για τις νέες ταυτότητες, ανάγκασε τον Κώστα Κατσαφάδο να κάνει μια αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κ. Κατσαφάδος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο «Newsroom» και μίλησε και για το φλέγον ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες πολίτες που συνωστίζονται έξω απο τα αστυνομικά τμήματα.

Κώστας Κατσαφάδος – Ότι στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε

Ο Κώστας Κατσαφάδος τόνισε για τις νέες ταυτότητες ότι δε γίνεται τίποτα διαφορετικό από αυτό που γίνεται στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.,

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε και την μεγάλη αποκάλυψη ότι έχει παρθεί η απόφαση και από τον Αύγουστο του 2026 όλα τα δελτία ταυτοτήτων να είναι άκυρα.

Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αυτοί που συνωστίζονται τώρα έξω απο τα αστυνομικά τμήματα για να προλάβουν να βγάλουν νέα ταυτότητα παλαιού τύπου θα αναγκαστούν σε τρία χρόνια να βγάλουν υποχρεωτικά νέα ταυτότητα με τις νέες προδιαγραφές.

Αυτό βέβαια που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι ακόμα και σε περιφέρειες που η η Νέα Δημοκρατία έχει μεγάλη δυναμική, όπως είναι οι Σέρρες, οι πολίτες κυριολεκτικά κάνουν ουρές για να βγάλουν νέα ταυτότητα τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Έκρηξη σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη σε ζωντανή μετάδοση του Alpha. Το βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικό

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Live έκρηξη σε σπίτι (video)

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ: Που θα δείτε ζωντανά το παιχνίδι