Κόντρα των φανς της Σελένα Γκόμεζ και της Χέιλι Μπίμπερ

Αυτές οι δύο σταρ αν και είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους έχουν ένα κοινό. Τον Τζάστιν Μπίπερ. Η Σελένα ήταν η πρώην μετά από σχέση οκτώ χρονών και η Χέιλι η νυν, αλλά όχι μια απλή νυν καθώς τον παντρεύτηκε και φημολογείται κιόλας πως είναι έγκυος.

Όλοι τους φαίνεται να προχώρησαν την ζωή τους, να πηγαίνουν σε πάρτι, σε fashion show, να παίζουν καζίνο NetBet αλλά όχι οι fans τους.

Στα τέλη Φεβρουαρίου 2023, οι θαυμαστές στο Tik Tok άρχισαν να εξετάζουν εξονυχιστικά τη συμπεριφορά της Χέιλι προς τη Σελένα εικάζοντας πως η Χέιλι επέκρινε διακριτικά τη Σελένα στα social media της για χρόνια.

Ως αποτέλεσμα, η Σελένα κέρδισε 10 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ενώ η Χέιλι έχασε εκατοντάδες χιλιάδες , πέφτοντας σε λιγότερους από 50 εκατομμύρια ακόλουθους.

Αρχές του ‘23 η Κάιλι Τζένερ τραβάει την προσοχή για την αποθήκευση ενός βίντεο TikTok που υποδηλώνει ότι οι αδερφές Τζένερ προσκάλεσαν επίτηδες τη Σελένα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2014 για να αφήσουν τη Χέιλι να περάσει μόνη της χρόνο με τον Τζάστιν.

Ας δούμε όμως το χρονοδιάγραμμα:

Η Χέιλι και ο Τζάστιν γνωρίστηκαν το 2009, όταν η Χέιλι ήταν μόλις 13 ετών και ξεκίνησαν να βγαίνουν για μερικούς μήνες το 2016.

Προς έκπληξη όλων, ο Τζάστιν και η Χέιλι παντρεύονται νόμιμα σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Η Σελένα νοσηλεύεται το 2018 και αργότερα αποκαλύπτει ότι είχε ψύχωση. Ο Τζάστιν φωτογραφίζεται να κλαίει με τη Χέιλι εν μέσω των ειδήσεων.

Η Σελένα νοσηλεύεται λόγω χαμηλών λευκών αιμοσφαιρίων, αναφέρει το TMZ, και στη συνέχεια πήγε σε κέντρο θεραπείας μετά από κρίση πανικού στο νοσοκομείο.

Η Σελένα αργότερα θα αποκάλυπτε ότι είχε ένα επεισόδιο ψύχωσης στο ντοκιμαντέρ της το 2022 “My Mind and Me” .

Μάρτιος 2019: Ο Τζάστιν σχολιάζει δημόσια τη συμπεριφορά των θαυμαστών της Σελένα και της Χέιλι, ζητώντας από τους θαυμαστές να δεχτούν ότι η Χέιλι είναι η γυναίκα του και να σταματήσουν να την εκφοβίζουν.

Ο Τζάστιν κάνει ένα σπάνιο δημόσιο σχόλιο λέγοντας στους θαυμαστές του να σταματήσουν και να αποδεχτούν ότι είναι παντρεμένος μαζί της και πως δεν θα τα ξαναβρεί με τη Σελένα.

Ιούνιος 2019: Η Σελένα αφαιρεί το τελευταίο ίχνος του Τζάστιν από το Instagram της.

Τέλη Οκτωβρίου 2019: Η Σελένα κυκλοφορεί το “Lose You to Love Me”, το μεγάλο τραγούδι χωρισμού της από τον Τζάστιν.

Η Χέιλι δημοσιεύει ότι ακούει το “I’ll Kill You” του Summer Walker την ίδια στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι.

Ιανουάριος 2020: Η Σελένα λέει ότι δεν υπάρχει δράμα μεταξύ εκείνης και της Χέιλι.

Απρίλιος 2022: Η Χέιλι ζητά από τους θαυμαστές της Σελένα να την αφήσουν ήσυχη.

Μάιος 2022: Η Σελένα απαντά στους θαυμαστές της Χέιλι υποστηρίζοντας ότι η περιποίηση της επιδερμίδας της TikTok επισκίαζε τη Χέιλι.

Η Χέιλι αργότερα δείχνει υποστήριξη στη Σελένα στο Instagram της Miley Cyrus.

Σεπτέμβριος 2022: Κυκλοφορεί η συνέντευξη της Χέιλι“Call Her Daddy” , όπου λέει ότι αυτή και η Σελένα έχουν μιλήσει και έχουν καλές σχέσεις.

Η Σελένα μιλάει ξανά ενάντια στο μίσος των θαυμαστών στη Χέιλι.

Η Χέιλι λέει στη συνέντευξη ότι η Σελένα δεν είπε ποτέ δημόσια στους θαυμαστές της να σταματήσουν να παρενοχλούν τη Χέιλι, παρά το γεγονός ότι η Σελένα έκανε ακριβώς αυτό τον Οκτώβριο του 2019.

Έτσι, η Σελένα λέει ξανά στους θαυμαστές της να σταματήσουν να παρενοχλούν τη Χέιλι κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live μια μέρα μετά την προβολή της συνέντευξης.

Οκτώβριος 2022: Η Σελένα και η Χέιλι παραλίγο να ρίξουν το διαδίκτυο αγκαλιάζοντάς η μία την άλλη και βγάζοντας μαζί φωτογραφίες.

Φεβρουάριος 2023: Το δράμα TikTok της Σελένα και της Κάιλι λαμβάνει χώρα, προτρέποντας το Διαδίκτυο να επανεξετάσει την ιστορία της Σελένα και της Χέιλι.

15 Φεβρουαρίου 2023: Η Σελένα λέει ότι είναι μόνο στο TikTok και εγκατέλειψε άλλες πλατφόρμες λόγω σχολίων που την έβαζαν εναντίον της Χέιλι και του Τζάστιν.

Ένας θαυμαστής επισημαίνει μια ανάρτηση του TikTok που έκανε η Χέιλι τον Ιανουάριο και αργότερα την κατέβασε συγχρονίζοντας τα λόγια, «Και δεν λέω ότι το άξιζε, αλλά ο χρόνος του Θεού είναι πάντα σωστός» την ώρα που η Σελέναείχε δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες με μπικίνι που δημοσίευσε από τις διακοπές της.

22 Φεβρουαρίου 2023: Η Κάιλι και η Σελένα απέρριψαν τις κατηγορίες ότι η Κάιλι και η Χέιλι την κορόιδεψαν σε μεταγενέστερα Instagram Stories για τα φρύδια της όταν η Σελένα σε μια σειρά από Ιστορίες TikToks και instagram χρησιμοποίησε το φίλτρο Bella Hadid. Αργότερα αποκαλύπτει στην πλατφόρμα ότι έφτιαξε υπερβολικάτα φρύδια της.

Οι θαυμαστές παρατηρούν ότι η Χέιλι και η Κάιλι δημοσιεύουν ιστορίες στο Instagram περίπου την ίδια στιγμή, επιδεικνύοντας τα φρύδια τους. Ένας θαυμαστής μοιράζεται ένα TikTok κατηγορώντας τη Χέιλι και την Kylie ότι την λένε στη Σελένα.

Η Kylie σχολιάζει την ανάρτηση και τη διαψεύδει.

Η Σελένα σχολιάζει επίσης και λέει ότι δεν υπάρχει δράμα.

«Αυτό φτάνει», γράφει η Kylie. «Καμία σκιά προς τη Σελένα ποτέ και δεν είδα τις αναρτήσεις των φρυδιών της! Παιδιά φτιάχνετε κάτι από το τίποτα. Αυτό είναι ανόητο.”

«Συμφωνώ @kyliejenner», σχολιάζει η Σελένα. «Είναι όλα περιττά. Είμαι θαυμαστής της Kylie!»

Μερικοί οπαδοί δεν τους πιστεύουν και το hashtag #teamselena αρχίζει να απογειώνεται.

Η Σελένα ενθαρρύνει τους θαυμαστές για άλλη μια φορά να σταματήσουν να παρενοχλούν αυτήν και τη Χέιλι.

Η Σελένα υπερασπίζεται την Taylor Swift σε ένα TikTok με παλιά πλάνα της Χέιλι που δείχνει την αποστροφή της για τη μουσική της Taylor.

“Λυπάμαι αλλά η καλύτερη μου φίλη είναι και συνεχίζει να είναι μία από τους καλύτερους στο παιχνίδι”, γράφει η Σελένα.

Η Σελένα συγκινείται σε ένα άλλο TikTok, όπου ένας χρήστης εξέφρασε τη συμπάθειά του για όλα όσα πέρασε η Σελένα, συμπεριλαμβανομένου του Τζάστιν και της Χέιλι να συναντηθούν, να αρραβωνιαστούν και να παντρευτούν τόσο γρήγορα μετά τον τελικό χωρισμό της Σελένα και του Τζάστιν. “Αυτό με έκανε να κλάψω 🥺 ευχαριστώ!” έγραψε η Σελένα.

Αρχές Μαρτίου 2023: Η Σελένα, η Χέιλι και η Κάιλι προχωρούν μπροστά, χωρίς να νοιάζονται πλέον για το δράμα του TikTok. Οι ακόλουθοι της Σελένα στο Instagram αυξάνονται , ενώ η Kylie και η Χέιλι πέφτουν.

Και τα δύο μέρη έχουν προχωρήσει, αλλά το TikTok εξακολουθεί να ξετυλίγει το δράμα τους στις αρχές Μαρτίου.

Η Σελένα κερδίζει 10 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram , εδραιώνοντας σταθερά την κατάστασή της ως η γυναίκα με τα περισσότερα follow στο Instagram.
( πηγή: Elle.com)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

kelly

Αρθρογράφος: Κέλλυ Νομικού

Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email

Φελίσια Τσαλαπάτη

Φελίσια Τσαλαπάτη: Απαγορευμένος πειρασμός με μπικίνι!