Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξέγνοιαστες στιγμές διακοπών με φίλους στην Αλόννησο.

2 Min Read

Εντυπωσιακές εικόνες απο την μαγευτική Αλόννησο μοιράστηκε μαζί μας ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Έχοντας στο πλευρό του φίλους ο πρώην παίκτης του Survivor, δημιουργεί καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές, παρέα με πολλούς και καλούς του φίλους. Η παρέα ξεσαλώνει στην μαγευτική Αλόννησο, όπου σαν μικρά παιδιά παίζουν ανέμελα στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το κλίμα στην παρέα δείχνει και είναι φανταστικό. Ο χωρισμός του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανήκει πλέον στο παρελθόν και σε αυτό έχουν βοηθήσει όλοι.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποκαλύπτουν τα πάντα. Η παρέα απολαμβάνει στο έπακρο τον μοναδικό αυτόν προορισμό και όπως θα δείτε και εσείς διασκεδάζουν κάνοντας μοναδικά παιχνίδια στη θάλασσα.

Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα απο τις βουτιές στο ναυάγιο Αλόννησος, όπου μάλιστα και οι ίδιοι οι φίλοι του Βασάλου σχολιάζουν όλα όσα έγιναν.

Το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ. Δεν ούρλιαξα ποτέ, γράφει ο fipster, ενώ διάλογο ανοίγει ο Βασάλος και με την Soulaglamorous μέσα απο την ανάρτηση που αποκαλύπτει όλα όσα έκαναν στο νησί.

Αυτό που πρέπει να σχολιάσουμε, είναι το εντυπωσιακό και χτιστό σώμα που έχει ο Κωνσταντίνος στις φωτογραφίες και τα βίντεο. Πραγματικά μοιάζει με αρχαίο θεός, δεν συμφωνείτε και εσείς;

Ένα απίθανο καλοκαίρι γεμάτο αναμνήσεις

Το φωτογραφικό άλμπουμ απο τις διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι πραγματικά μοναδικό. Σίγουρα ο ίδιος, αλλά και η μεγάλη παρέα του, δημιούργησαν καλοκαιρινές αναμνήσεις που θα έχουν στο μυαλό τους για πολλά χρόνια.

Πραγματικά απο τις λίγες στιγμές αυτού του καλοκαιριού που έχουμε ζηλέψει κάποιον

Share This Article
Exit mobile version