Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει Kick Boxing! Εγώ πάντως κάθομαι να τις φάω

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,κωνσταντίνα σπυροπούλου,κωνσταντίνα σπυροπούλου σχεση,κωνσταντίνα σπυροπούλου instagram,κωνσταντίνα σπυροπούλου ηλικία,κωνσταντίνα σπυροπούλου κοσμήματα,κωνσταντίνα σπυροπούλου κιλα,κωνσταντίνα σπυροπούλου σταθοκωστοπουλοσ

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δει παλιότερα στο instagram της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μερικές φωτογραφίες στις οποίες η παρουσιάστρια προπονούνταν στο Kick Boxing. Για να μην πούμε ψέματα, νομίζαμε ότι ήταν ακόμα ένα τρικ μιας ακόμα celebrity για να μας δείξει ότι ασχολείται με τον αθλητισμό και να μας εντυπωσιάσει…

Βλέποντας όμως σήμερα το νέο βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό της πραγματικά εκπλαγήκαμε και μείναμε με το στόμα ανοικτό.

Η Κωνσταντίνα την πέμπτη ημέρα της καραντίνας βγήκε για άθληση σε κάποιο πάρκο, λογικά των Νοτίων Προαστίων και αποφάσισε να μας δείξει τα προσόντα της.

Εντάξει δεν είναι και για K1 αλλά η Queen Dina, το κατέχει το άθλημα και εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ομολογήσουμε ότι δεχόμαστε να γίνουμε ο σάκος για να προπονείται.

Στην τελική αυτό θα μας φέρει κοντά της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις