Κλέλια Ανδριολάτου: Στο Φοινικόδασος της Πρέβελης με λαχανί μαγιό πραγματική οπτασία

1 Min Read

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε την Κλέλια Ανδριολάτου στην τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τη σειρά Maestro,  όλος ο κόσμος άρχισε να μιλάει και να ασχολείται για αυτό το πανέμορφο πλάσμα.

Πολύ πριν τη δούμε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά κατάφερε να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο αφού όλοι ήθελαν να γνωρίσουν την νέα μούσα του Παπακαλιάτη.

Όταν μάλιστα συνειδητοποιήσαμε ότι ο λογαριασμός της στο instagram είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος εντυπωσιακός,  τότε πραγματικά έγινε χαμός.

Η πανέμορφη ηθοποιός μοιράζει απίστευτες εικόνες μέσα από το προφίλ της όπου κυριολεκτικά τις περισσότερες φορές κόβει την ανάσα.

Οι πόζες που παίρνουν και οι στιλιστικές επιλογές που κάνει είναι η μία καλύτερη από την άλλη.  Ειδικά οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της,  είναι ένας πραγματικός πειρασμός.

Είτε φορώντας μαγιό είτε τις περισσότερες φορές έχοντας βγάλει το πάνω μέρος η Κλέλια Ανδριολάτου ξέρει να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αυτό έκανε και με την τελευταία ανάρτηση της,  από το Φοινικόδασος της Πρέβελης με την ίδια να φοράει ένα λαχανί μαγιό και να είναι μία πραγματική οπτασία.

Share This Article
Exit mobile version