Κλέλια Ανδριολάτου: Η μούσα του Παπακαλιάτη ποζάρει μόνο με το παρεό της

2 Min Read

Η αγαπημένη ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega, “Maestro” και μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον κρυφό της παράδεισο απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Η ίδια μας προσκαλεί να ρίξουμε μια ματιά στην προσωπική της στιγμή χαλάρωσης μέσα από τις social media αναρτήσεις της, όπου ποζάρει φορώντας ένα λαμπερό παρεό.

Το “Maestro” αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά έργα, με την Κλέλια Ανδριολάτου να υποδύεται με ενθουσιασμό τον ρόλο της στη σειρά.

Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει μαγικές διακοπές

Η έως τώρα μικρή πορεία της ηθοποιού στον χώρο της τηλεόρασης είναι εξαιρετική, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού με το ταλέντο και την ερμηνευτική της ικανότητα.

Οι διακοπές της Κλέλιας στον μυστηριώδη παράδεισο αποτελούν μια ανάσα για την ίδια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την ίδια να κάνει τον παπαράτσι και να μοιράζεται μόνο αυτά που εκείνη επιθυμεί.

Μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά στα social media, μοιράζεται μαζί μας την χαλαρή στιγμή της φορώντας μόνο ένα λαμπερό παρεό.

Η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση – “Εγώ με αυτό το παρεό ζω αυτές τις μέρες” – αντικατοπτρίζει τον αυθεντικό τρόπο που εκφράζει την απόλυτη χαλάρωση και ευτυχία που βιώνει στον παράδεισό της.

Ποζάρει μόνο με το παρεό της

Share This Article
Exit mobile version