Κέιλα Άλβες: Η καλλονή βολεϊμπολίστρια έκανε στροφή στη καριέρα της

Γιώργος Παπαχρόνης
2 Min Read

Η Βραζιλιάνα καλλονή βολεϊμπολίστρια Κέιλα Άλβες κατάφερε με μια και μόνη κίνηση της να δημιουργήσει παγκόσμιο σάλο και να γίνει πρώτο θέμα παγκοσμίως.

Η αθλήτρια με το μόλις 1.65 ύψος βαρέθηκε να βγάζει τα προς το ζην παίζοντας βόλεϊ και αποφάσισε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην ζωή της και στην επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Η Κέιλα Άλβες αποφάσισε να σταματήσει τον αθλητισμό και έπεσε με τα μούτρα στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Onlyfans προκαλώντας αναταραχή όχι μόνο στην πατρίδα της, αλλά και παγκοσμίως.

Η Βραζιλιάνα που γεννήθηκε πριν απο 23 μόλις χρόνια, και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου 2000, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ από πολύ νεαρή ηλικία, μαζί με τη δίδυμη αδερφή της

Το ταλέντο τους ήταν αυτό που τις έκανε να ξεχωρίσουν, παρότι το ύψος τους δεν ήταν σύμμαχός τους.

Παρότι το μέλλον στον χώρο του βόλεϊ ήταν όλο δικό της, η Κέιλα αποφάσισε να ταράξει τα νερά ανοίγοντας λογαριασμό στο OnlyFans δημιουργώντας πραγματικό πανζουρλισμό.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, δεν το έχει μετανιώσει καθόλου, αφού τα χρηματικά οφέλη απο αυτή της την απόφαση τις έχουν αποφέρει 100φορές περισσότερα χρήματα απο αυτά που έπαιρνε ως αθλήτρια.

Την ίδια ώρα η Βραζιλιάνα καλλονή απαριθμεί περισσότερους απο 13 εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές και στο Instagram, οπου εκεί τα πράγματα είναι σαφώς πιο ήρεμα απο το Onlyfans.

Οι φωτογραφίες της είναι εκπληκτικές και κάνοντας μια βόλτα απο το προφίλ της είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε πείσει να την επισκεφτείς και στην άλλη πλατφόρμα.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Share This Article
Exit mobile version