Κάτια Νικολαΐδου: Σήμερα η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού-Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της

1 Min Read

Η κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου θα τελεστεί σήμερα στις 11:00 το πρωί στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν όσοι την αγάπησαν για να την αποχαιρετήσουν.

Η απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού, μιας γυναίκας που έδωσε μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, συγκλονίζει και συγκινεί βαθιά. Η είδηση του θανάτου της σε ηλικία μόλις 58 ετών αφήνει ένα μεγάλο κενό σε οικογένεια, φίλους και συνεργάτες.

Η τελευταία επιθυμία της Κάτια Νικολαΐδου

Σε μια κίνηση που αντανακλά την ανθρωπιά και την ευαισθησία της Νικολαΐδου, ο αδελφός της μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook εξέφρασε την επιθυμία αντί για στεφάνια, να γίνουν δωρεές στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”.

«Ενημερώνω όσες κ όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαιδου θα γίνει την Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου – Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν … αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου», έγραψε ο Τάκης Νικολαΐδης.

Share This Article
Exit mobile version