Κάτι παίζει στη Μύκονο μεταξύ Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και  Δημήτρη Φιντιρίκου  ή είναι ιδέα μας;

Must Read

Τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όσο και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουνε βγει από έναν χωρισμό ο καθένας και πλέον ατενίζουν το μέλλον χωρίς τους πρώην διάσημους συντρόφους τους.

Το κοινό που έχουν και οι δύο είναι ότι τα είχανε με παίκτες από το Survivor All Star.  Για όσους δεν το γνωρίζουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε σχέση με το Στάθη Σχίζα τον οποίο και είχε βοηθήσει υπερβολικά ώστε να καταφέρει να γίνει ο νικητής του survivor 2022, ενώ ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχε σχέση με την Κατερίνα Δαλάκα τη νικήτρια του Survivor Ελλάδας-Τουρκίας.

Και οι δύο βρίσκονται στη Μύκονο και κάνουν διακοπές και ήδη έχουν αρχίσει να σχολιάζονται και να ακούγονται φήμες ότι μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία και των δύο στο νησί.

Φυσικά στη Μύκονο το παρόν έχει δώσει Στάθης Σχίζας, με τον οποίο Μάλιστα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήρθανε τετ-α-τετ στα σοκάκια της πόλης με αποτέλεσμα και οι δύο να αλλάξουν δρόμο όταν είδε ο ένας τον άλλον.

Αν και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι στο νησί όπως αναφέρει και το Mykonos live TV που όντως αποθανάτισε με την κάμερα του στα Ματογιάννια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι κάτι παραπάνω παίζει μεταξύ της Αλεξάνδρας και του Δημήτρη.

Όλα αυτά βέβαια θα τα δούμε στο μέλλον και αν όντως ισχύουν οι φήμες.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα – Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του «15ου Αγώνα δρόμου και Περιπάτου “Race for the Cure”» στο κέντρο της Αθήνας...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ