Κατερίνη: Η τελευταία ανάρτηση της Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη πριν το μοιραίο ατύχημα- Τι ερευνούν οι αρχές

Κατερίνη: Η τελευταία ανάρτηση της Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη πριν το μοιραίο ατύχημα- Τι ερευνούν οι αρχές
Κατερίνη: Η τελευταία ανάρτηση της Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη πριν το μοιραίο ατύχημα- Τι ερευνούν οι αρχές

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για την εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της που τις αναζητούσαν οι αρχές από τις 8 Νοεμβρίου, ημέρα που είχε γενέθλια η 17χρονη, στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης. Οι αρχές ερευνούν και τους λογαριασμούς που είχαν οι αγνοούμενος στα social media  για να δουν τις τελευταίες αναρτήσεις….

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας από τη στιγμή που κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Αυτή την ώρα ψυχολόγοι της αστυνομίας βρίσκονται κοντά στην οικογένεια της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας και της μητέρας της προκειμένου να τους στηρίξουν στο άκουσμα της τραγικής κατάληξης.

Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα. Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη μάνα, βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

Η τελευταία ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε ότι η 17χρονη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης μητέρας της την Παρασκευή είχε κάνει λόγο για ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν οι δύο τους να εξαφανιστούν στις 8 Νοεμβρίου. Όπως είπε γείτονάς τους καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο τους και την Μαρία – Ιωάννα, ενώ ήταν εκνευρισμένη.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ