Κατερίνα Θεοχάρη: Η “κοντή” απο το Παρα Πέντε βγάζει τους κοιλιακούς έξω και ζαλίζει

Must Read

H Κατερίνα Θεοχάρη, η αγαπημένη Γαρυφαλλιά απο το Παρα Πέντε, μπορεί να ζάλιζε στην σειρά του Mega την Θεοπούλα, που “κοντή” την ανέβαζε, “κοντή” την κατέβαζε, εδώ και χρόνια όμως ζαλίζει τον ανδρικό πληθυσμό με την εντυπωσιακή κορμοστασιά της και το ταπεραμέντο της.

Η πανέμορφη ηθοποιός μπορεί να μην κατάφερε λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε μετά την δημοφιλή σειρά, να κάνει την καριέρα που θα ήθελε και θα μπορούσε, κατάφερε όμως να γίνει μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των social media.

Κατερίνα Θεοχάρη – Απο το Παρα Πέντε πλανεύτρα του Instagram

Ειδικά το καλοκαίρι, η πανέμορφη Κατερίνα, που μόνο “κοντή” δεν είναι αναστατώνει με το εξαίσιο σώμα της τους θαυμαστές που έχει στα κοινωνικά δίκτυα. Εντυπωσιακά γυμνασμένη, η Κατερίνα Θεοχάρη δεν έχει καμία σχέση με την Γαρυφαλλιά απο το Παρα Πέντε.

Αυτό θα το διαπιστώσετε και εσείς βλέποντας την να σαγηνεύει με μεγάλη ευκολία τα πλήθη με τις φωτογραφίες της. Πραγματική καλλονή με κοιλιακούς που ζαλίζουν!

Δείτε την πανέμορφη “κοντή” του Παρα Πέντε Κατερίνα Θεοχάρη

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Αγρίνιο: Νεαρός έπεσε από δεύτερο όροφο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από δεύτερο όροφο πολυκατοικίας. Εξετάζεται το...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ