Κατερίνα Στικούδη: Επική throwback φωτογραφία με κορδόνια!!

Γιώργος Παπαχρόνης
2 Min Read

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες στη showbiz. Είναι μία μελαχρινή, μεσογειακή, σαγnνευτική γυναικά με μοναδικά ταλέντα και αθεράπευτα καθηλωτικό σώμα που κόβει την ανάσα.

Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και…

μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της και τρελαίνει τα social

Είναι πολυτάλαντη και πολύ επιτυχημένη στην επαγγελματική της καριέρα ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, πρώην μοντέλο και αθλήτρια της κολύμβησης.

Η Κατερίνα Στικούδη σε throwback εμφάνιση που ζάλισε το πανελλήνιο

Η Κατερίνα Στικούδη αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, το οποίο σε λίγους μήνες αναμένεται να φέρει στον κόσμο, μεγαλώνοντας την οικογένεια της.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ακόμα και τώρα δεν προκαλεί πανικό, αφού σε κάθε της βήμα και σε κάθε νέα εμφάνιση ή ανάρτηση της, σπέρνει τον ΠΑΝΙΚΟ στο ανδρικό κοινό

Εμείς θυμηθήκαμε μια απο τις πιο παλιές αναρτήσεις της, την οποία όπως θα δείτε και εσείς μιλάμε για μία σούπερ καuτή εμφάνιση που άφησε εποχή!

Η Κατερίνα Στικούδη, φοpάει μόνο τα σχεδόν ανύπαpκτα MED εσωpουχά της και…κολάζει κόσμο…Δείτε την εδώ

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Η γυναίκα φαντασίωση σε μια φωτογραφία που θα σας αφήσει με το στόμα ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΟ

Share This Article
Exit mobile version