Κατερίνα Δαλάκα: Έξοδος με εντυπωσιακό γκλίτερ φόρεμα που κόβει την ανάσα

2 Min Read

Η Κατερίνα Δαλάκα, η αγαπημένη αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor, καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει με την ενέργεια και τη λάμψη της. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, η Δαλάκα είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ποζάροντας με ένα κομψό, γκλίτερ φόρεμα που αναδεικνύει την αθλητική και καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Στην ανάρτηση της, η Κατερίνα αποτυπώνει την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική της προσωπικότητα, κοιτάζοντας την κάμερα με ένα έντονο και σίγουρο βλέμμα. Για μια ακόμα φορά ποζάρει με το χαρακτηριστικό της στυλ, αφού ως γνωστόν σπάνια χαμογελάει,.

Τα μαλλιά της πιασμένα πίσω αλογοουρά χαρίζει ένα άψογα στιλάτο και κομψό, οπισθοδρομικό χτένισμα, τονίζοντας την κομψότητα και τη θηλυκότητά της.

Η μεταμόρφωσή της είναι εντυπωσιακή και φυσικά τίποτα δεν θυμίζει την Κατερίνα Δαλάκα του Survivor.

Δείτε την μοναδική εμφάνιση που έκανε

Οι διαρροές μιλάνε για μια ακόμα επιστροφή της Δαλάκα στο Survivor

Την ίδια ώρα το όνομα της εμπλέκεται ξανά στα Survivor Spoiler, αφού σε λίγο καιρό και μάλιστα σε λιγότερο απο ενάμιση μήνα, το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να ξεκινήσει να μεταδίδεται ξανά απο την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Κατερίνα Δαλάκα σύμφωνα με τις διαρροές είναι μια απο τις παρουσίες που ο Ατζούν θέλει να επαναφέρει στον Άγιο Δομίνικο, ειδικά μετά και την όπως αποδείχτηκε άδικη αποβολή της, απο το παιχνίδί.

Το Survivor Super Star, όπως όλα δείχνουν θα έχει ξανά την πρωταθλήτρια του στους στίβους μάχης και το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με ανυπομονησία να την δει να κερδίζει ξανά την πρώτη θέση!

Η ίδια μπορεί να μην έχει αναφέρει τίποτα για την ενδεχόμενη επιστροφή της, όμως μόνο και μόνο που ανεβάζει βίντεο απο το γυμναστήριο, λέει πολλά

Share This Article
Exit mobile version