Κακοκαιρία Ντάνιελ: Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές των ξένων ανταποκριτών (video)

Κακοκαιρία Ντάνιελ

Η κακοκαιρία”Daniel” έχει προκαλέσει μια τεράστια φυσική καταστροφή στην Ελλάδα. Οι διεθνείς ανταποκρίτες και τα μέσα ενημέρωσης από το εξωτερικό δίνουν έμφαση στη βαρύτητα της καταστροφής, περιγράφοντας την ως μια βιβλική καταστροφή που σοκάρει τη χώρα.

Τα πλάνα που μεταδίδουν στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο αποτυπώνουν μια εικόνα τραγικής καταστροφής που θυμίζει τρίτο κόσμο και όχι χώρα της Ευρώπης.

Οι πλημμύρες που έχουν πλήξει πολλές περιοχές της χώρας έχουν οδηγήσει σε ανείπωτη καταστροφή σπιτιών, αφήνοντας πίσω νεκρούς χαμένες περιουσίες, σπίτια κάτω απο το νερό και μια μεγάλη απώλεια ζωών.

Η κακοκαιρία Daniel στα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Οι ήρωες της καταστροφής είναι οι πυροσβέστες, οι αστυνομικοί, οι ίδιοι οι κάτοικοι και οι εθελοντές που αγωνίζονται με κάθε μέσο να προστατεύσουν και να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμένων ανθρώπων.

Οι εικόνες από την καταστροφή είναι συγκλονιστικές. Οι διεθνείς ανταποκρίτες επισημαίνουν τη σημασία της αλληλεγγύης και της υποστήριξης προς την Ελλάδα, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει μια από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της.

Την ίδια ώρα όμως ο κρατικός μηχανισμός για μια ακόμα φορά είναι απών, αφού στον Βόλο ο κόσμος στήνεται στην ουρά για ένα μπουκάλι νερό, ενώ οι αγνοούμενοι και οι εγκλωβισμένοι είναι εκατοντάδες!

Δείτε τι μεταφέρουν οι διεθνείς ανταποκριτές στο εξωτερικό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Σασμός

Σασμός: Το νέο trailer για την σειρά τα αποκαλύπτει όλα (video)

Πειραιάς

Πειραιάς: Πανελλήνια κατακραυγή για την αδιαφορία & τις εγκληματικές ενέργειες που οδήγησαν στον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη (video)