Κακοκαιρία Daniel: Επιφυλακή στην Εύβοια – 112 για περιορισμό μετακινήσεων (video)

Κακοκαιρία Daniel: Επιφυλακή στην Εύβοια

Κακοκαιρία Daniel: Η κακοκαιρία συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στην Ελλάδα και ειδικά στον Βόλο. Μεγάλη όμως είναι και η ανησυχία στην Εύβοια, με τις αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή και να εκδίδουν σημαντικά μηνύματα προς τους κατοίκους της περιοχής.

Προειδοποίηση έχει εκδοθεί σε όλη την χώρα, για έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, με την Εύβοια να βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές που αναμένεται να πληγούν.

Κακοκαιρία Daniel – 112 στην Εύβοια

Το 112 ήχησε και στην Εύβοια, ζητώντας από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η προειδοποίηση αυτή αποσκοπεί στην αποφυγή ενδεχόμενων ατυχημάτων λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που συνοδεύουν την κακοκαιρία Daniel.

Οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί και να παραμένουν ενήμεροι για τις εξελίξεις της κακοκαιρίας, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών για την ασφαλή προστασία τους. Η πρόβλεψη του καιρού δείχνει πως οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να διατηρηθούν ακόμα για μερικές ημέρες, ενώ η προσοχή και η προφύλαξη παραμένειι προτεραιότητα για όλους.

Lockdown στον Βόλο

Την ίδια ώρα η αστυνομία επέβαλε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο και τον τον νομό Μαγνησίας.

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel

Η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel ξεκίνησε και σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού για την εξέλιξη της κακοκαιρίας από τη μετεωρολόγο, Χριστίνα Σούζη τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά για την χώρα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την πρόγνωση του καιρού για την κακοκαιρία Daniel στο βίντεο που ακολουθεί.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Κακοκαιρία Daniel

Κακοκαιρία Daniel: Lockdown με καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο! (video)

Νικολέττα Καρρά

Η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα