J2US: Ο Alpha κόβει τα φτερά του Κοκλώνη. Τι αποφάσισε το κανάλι;

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Το δημοφιλές μουσικοψυχαγωγικό σόου του Alpha, “Just the 2 of Us”, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, έρχεται αντιμέτωπο με μια σοβαρή κρίση τηλεθέασης. Το περασμένο Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, η εκπομπή σημείωσε για πρώτη φορά μέσο όρο τηλεθέασης κάτω από το 10%, αγγίζοντας μόλις το 8,8%.

Η ανησυχητική πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης έχει σημάνει συναγερμό τόσο στην εταιρεία παραγωγής, Barking Well, όσο και στο κανάλι Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, στελέχη του Alpha έχουν ήδη προειδοποιήσει την Barking Well ότι, αν δεν υπάρξει άμεση άνοδος στα νούμερα, θα προχωρήσουν σε περικοπή του αριθμού των επεισοδίων, φέρνοντας πρόωρη ολοκλήρωση στο J2US

J2US

Λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό κόστος παραγωγής ανά επεισόδιο, ο Alpha θέτει τον πήχη βιωσιμότητας του σόου σε τηλεθέαση τουλάχιστον 10%. Προς το παρόν, γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση του “Just the 2 of Us”, με διάφορες αλλαγές και προσθήκες. Ωστόσο, η οριστική απόφαση για τον τελικό αριθμό επεισοδίων θα ληφθεί σε επόμενη φάση, με βάση την πορεία της τηλεθέασης.

Η πιθανή πρόωρη ολοκλήρωση του “Just the 2 of Us” αποτελεί ένα σημαντικό πλήγμα για τον Alpha, καθώς το σόου αποτελούσε ένα από τα βασικά προγράμματα ψυχαγωγίας του καναλιού. Θέλει να δει κανείς πώς θα ανταποκριθούν οι τηλεθεατές στις αλλαγές που θα υλοποιηθούν και αν θα καταφέρουν να αναστρέψουν την πτωτική τάση.

J2US ALPHA
Share This Article
Exit mobile version